Si no veus la informació, fes clic aquí.
ACTIVITATS DESTACADES D'OCTUBRE
Per a adults

Passejant per Mataró amb Joaquim Casas. Diumenge 2 d'octubre a les 11 del matí des de la plaça Santa Anna. Places limitades amb inscripció prèvia a les Biblioteques de Mataró. Ruta literària per un Mataró ja desaparegut de la mà de l'escriptor i cronista Joaquim Casas on podem rememorar els ambients i els personatges que vivien en aquell temps. Activitat gratuïta.


M'exalta el nou i m'enamora el vell. Espectacle poètic dins del projecte I-biblioteques. Dijous 20 d'octubre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Espectacle d'imatges artístiques d'espais, elements i maquinària industrials projectat amb poemes que els complementen a càrrec de la Cia. de Teatre eSseLa.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Per a infants

Va de trens! a càrrec de Laura Tamayo. Dimarts 4 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Hora del conte especial amb la història d'un tren ple d'alegria i colors, un pallasso i un granger solitari.

 

Laban, el petit fantasma. Quina por! Dissabte 22 d'octubre a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas. Cinema infantil en català dins el projecte CINC.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail

Per riure i per plorar a càrrec d'Alba José. Dimarts 25 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Contacontes a partir dels llibres El castell del malhumor d'Anna Manso i La lladre de llàgrimes de Carol Ann Duffy.

 

Blau marí a càrrec de la Cia. Pinotxo en Bicicleta. Dimecres 26 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Hora del conte especial amb motiu de les Festes de Sant Simó on s'explica una aventura d'un nen i un drac blau que es fan amics amb una proposta escènica marítima i inspirada en la cançó popular Puff, el Drac Màgic.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats a les novel·les infantil i juvenil
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.

Consulta el nostre butlletí.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Biblioteques de Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
biblioteques.culturamataro.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat