Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí de la bct xarxa de Terrassa. Setembre 2023
Sabies que... totes les biblioteques de Terrassa reprenem els horaris habituals?
 
El dilluns 4 de setembre, les Biblioteques Públiques de Terrassa tornem als nostres horaris d'obertura habituals després del període d'estiu.
 
Biblioteca Central de Terrassa
De dilluns a divendres, de 9.30 a 20.00 h.
Dissabte, de 9.30 a 19.00 h.
 
Biblioteca Districte 2
Dilluns, de 16.00 a 20.00 h.
De dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h.
Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
 
Biblioteca Districte 3
Dilluns, de 16.00 a 20.00 h.
De dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h.
Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
 
Biblioteca Districte 4
Dilluns, de 16.00 a 20.00 h.
De dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h.
Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
 
Biblioteca Districte 5
Dilluns, dimecres i divendres de 16.00 a 20.00 h.
Dimarts i dijous, de 9.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h.
Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
 
Biblioteca Districte 6
Dilluns, de 16.00 a 20.00 h.
De dimarts a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h.
Dissabte de 10.00 a 14.00 h.
 
La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us proposa una sèrie de programes i activitats durant tot l'any, relacionats amb la lectura i l'adquisició de coneixements.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
 
BCT. Dissabte, 23 de setembre a les 12.00 h. Aperitius Musicals: conversem i escoltem a Carles Benavent i el seu baix elèctric.
 
 
BD2. Dimecres, 27 de setembre a les 18.00 h. Hora del Conte: Sota les sabates. A càrrec de Ada Cusidó.
 
 
BD3. Divendres, 29 de setembre a les 18:00 h. Terrassa Llegeix... Visita de l'autor Xavier Salomó Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Institució de les Lletres Catalanes. Entrada lliure, no cal inscripció.
 
 
FacebookTwitter
 
 
 
BD4. Dimecres, 20 de setembre a les 18.00 h. Hora del Conte: Sota les sabates. A càrrec de Ada Cusidó.
 
BD5. Dijous, 21 de setembre a les 18:00 h. Taller infantil de creació de reflectants: Fes-te visible, a la Biblioteca districte 5 (Carrer dels Jocs Olímpics, 7). Per a infants de 6 a 12 anys. Setmana Europea de la Mobilitat. Cal inscripció prèvia.
 
BD6. Divendres, 29 de setembre a les 18:00 h. Club de lectura infantil "Enxanetes". "Casa teva, casa meva", de Marianne Dubuc. Club de lectura adreçat a infants de 7 i 8 anys. D'octubre de 2023 a maig de 2024. Primer divendres del mes.
 
 
FacebookTwitter
 
Acosta’t a la lectura | Persones adultes
Inici de les inscripcions, dilluns 4 de setembre
 
Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries. Els tallers són conduïts i animats per professionals.
 
Per a persones adultes i joves: dins la nostra oferta de clubs i tallers de lectura i escriptura, podreu compartir les vostres inquietuds i impressions a l'Acosta't al taller, acosta't a la lectura.
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Acosta't al taller, acosta't a la lectura | Infantil
Inici de les inscripcions, dilluns 4 de setembre
 
Per a joves i infants: t'agrada llegir? Apropa't a la teva biblioteca i apunta't a un dels clubs de lectura que preparem per a tu!
 
Podràs intercanviar les idees, les opinions i les emocions que la lectura et desperti i també aprendre nocions bàsiques o millorar les que ja tens per a interpretar el sentit d'un text. L'ajudarem a endinsar-te en el món de la literatura.Comparteix el plaer de llegir!

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
La Setmana del Llibre en Català. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023

 

La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment que té lloc cada any el mes de setembre a Barcelona.

 
Celebrada per primer cop l’any 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha faltat mai a la seva cita anual amb els lectors.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les novetats literàries de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa
 
 

Les biblioteques públiques incloses en l'organització bct xarxa formen una xarxa municipal de biblioteques públiques que té com a objectius principals satisfer les necessitats de formació, lectura i informació de la ciutadania, així com fomentar i promocionar la lectura.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu els serveis, la col·lecció, l'aprenentatge i les activitats que us ofereix la bct xarxa
Les Biblioteques Públiques de Terrassa us recomanem llegir...
Us recomanem... Observar el Temps
 
 
Observar el Temps
 
Cascante Torrella, Manel
 
Sant Vicenç de Castellet (Barcelona): Farell, febrer de 2023
 
> Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
Quan veiem als telenotícies la previsió del temps, i els experts comencen a parlar de cumulonimbus, vent de tramuntana, esclafits, mànegues... Segur que molts d’aquests conceptes us sonen però realment no sabeu exactament en què consisteixen.
 
Aquesta petita guia, molt clara i breu, ens explica tot el que necessitem per entendre aquests fenòmens meteorològics i fer-los servir per predir el temps.
 
Per exemple, la presència d’un tipus concret de núvols al matí és la indicació d’una possible formació de tempestes a la tarda. I sabeu que a més de l’arc de sant Martí també és possible veure un arc de boira?
 
Us animem a agafar el llibre, llegir-lo atentament i contemplar la natura. Qui sap, potser després sereu capaços de predir mínimament el temps.
 
Recomanat per Sara Codina. Biblioteca Central de Terrassa

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte