Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí de la bct xarxa de Terrassa. Maig de 2023
Sabies que... les biblioteques de Terrassa participen a la Supernit?
Totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa, la bct xarxa, participen a la 3a edició de la "Supernit a les Biblioteques" del SX3, que tindrà lloc el 19 de maig a les 19.00 h.
 
Us convidem a apropar-vos a la vostra biblioteca més propera a inscriure-us presencialment. A partir d'avui, dimarts 2 de maig ja obrim les inscripcions. Places limitades. No t'ho perdis... vine!

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
 
 
BCT. Dissabte 6 de maig a les 17:00 h. Ruta: "Palet i Barba i les bèsties prehistòriques de Terrassa". A càrrec d'Isaac Camps, geòleg. Sortida des de la BCT. Cal inscripció prèvia
 
BD2. Dilluns 29 de maig a les 18:00 h. Taller de tast de cafè de Comerç Just. Dins del mes de Comerç Just i la campanya "Jo trio!"
 
BD3. Dimecres 31 de maig a les 18:00 h. Hora del Conte: Contes que conten. A càrrec de Rosa Fité. Recomanat per a famílies amb infants a partir de 3 anys.
 
 
 
FacebookTwitter
 
 
 
BD4. Dimarts 23 de maig a les 18:00 h. Hora del Conte: Contes d'aquí i d'allà... contes en català! A càrrec de Carles Alcoberro. Per a families amb infants a partir de 3 anys.
 
BD5. Dijous 25 de maig a les 18:00 h. BiblioLab: "Natura connectada". Taller familiar. A càrrec de Funbrain. Inscripcions
 
BD6. Dijous 4 de maig a les 18:00 h. Terrassa llegeix... Visita de l'autor teatral Jordi Galceran. Col·labora el Centre de Formació de Persones Adultes Ègara. Activitat oberta, no cal inscripció prèvia. Places limitades a l'aforament.
 
 
 
FacebookTwitter
 
Aules d'Estudi a la Biblioteca Central de Terrassa

Del 15 de maig al 30 de juny s'obrirà la Biblioteca Central de Terrassa (bct) de dilluns a divendres de 20 a 24 h de la nit i els dissabtes de 19 a 24 h, per facilitar que els estudiants que ho necessitin disposin d'un espai adequat a les seves necessitats.

Durant aquest temps i horaris, l'equipament estarà obert fent les funcions d'aula d'estudi, habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi per a portàtils i dispositius mòbils.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Comerç Just a les biblioteques públiques de Terrassa

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa participen a la campanya impulsada per LaCoordi amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just que tindrà lloc el 13 de maig.

Podeu llegir el manifest de la campanya 2023 per enfortir un comerç internacional just.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Un passeig per la "meva" depressió a la bct xarxa

Programació de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa al cicle: Un passeig per la "meva" depressió.

Dins el Pla antiestigma de Terrassa.

Del 22 de maig al 27 d'octubre de 2023. Exposició d'autoretrats i Conversa amb l'autora.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
La Fira Modernista a les biblioteques de Terrassa

La Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa participa a la Fira Moderista de Terrassa amb dues rutes: Ruta literària de La Teranyina i Ruta: "Palet i Barba i les bèsties prehistòriques de Terrassa".

I una mostra de llibres de la col·lecció local sobre el modernisme, a la Biblioteca Central de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Objectiu de Desenvolupament Sostenible 16

Aquest mes d'abril tenim un nou Objectiu de Desenvolupament Sostenible: El número 16.

"Promoure societats pacífiques i inclusives per tal d’aconseguir un desenvolupament sostenible, proporcionar accés a la justícia per a totes les persones i desenvolupar institucions eficaces, responsables i inclusives a tots els nivells".

Si vols conèixer els ODS de les biblioteques consulta aquí.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Premis i Concursos literaris oberts a Terrassa

Us oferim les bases publicades dels següents Premis i Concursos literaris a Terrassa:

XX Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia 2023

V Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català 2023

XIV Concurs de Narracions curtes Josep Soler i Palet 2023

IV Premi de Poesia Marta Pessarrodona per a joves 2023

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les activitats i les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades de la Biblioteca Districte 5
Us recomanem...
Totes unides fem força
 
Bonmatí, Aitana
 
Barcelona: Editorial Base, març del 2022
 
> Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
Autobiografia d'una de les jugadores més representatives i carismàtiques del primer equip de futbol femení el Barça actual. L'Aitana, amb la seva actitud reivindicativa a favor de la igualtat, i amb un gran compromís social, explica un munt de vivències, en col·laboració amb el periodista esportiu Cristian Martín. Sens dubte un llibre a tenir molt en compte sobre una de les jugadores que marcarà un abans i un després en el món de l'esport d'elit femení.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte