Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí de la bct xarxa de Terrassa. Febrer de 2023
Sabies que... encara hi ha algunes places disponibles als clubs de lectura?
Coneix el programa "Acosta't a la lectura", que inclou tallers i clubs de lectura i escriptura de diferents temàtiques, conduïts i animats per professionals, dirigits a tot tipus de públic d'edats i interessos diversos.
 
Actualment, us oferim algunes places disponibles a la Biblioteca Central: club de lectura virtual, Lectura de Teatre, La Llançadora. Als clubs infantils i juvenils de la Biblioteca Central, Biblioteca Districte 3, Biblioteca Districte 4 i Biblioteca Districte 5. I al Club de Lectura de la Biblioteca Districte 6.
 
Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries, així com del seu procés de creació.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
 
BCT. Commemoració de l'Any Josep Vallverdú a la Biblioteca Central de Terrassa. Si voleu conèixer totes les activitats de l'Any Vallverdú que es faran arreu del territori, podeu consultar la web.
 
BD2. Dimarts 14 de febrer a les 18h. Taller Infantil: Màscares de Carnestoltes. Adreçat a infants de 4 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.
 
BD3. Divendres 10 de febrer a les 18h. Taller familiar: Carnaval. Adreçat a famílies amb infants de 4 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a l'enllaç.
 
FacebookTwitter
 
 
BD4. Dijous 23 de febrer a les 18h. Chomón per a la mainada. Sessió de cinema mut de pelis de Segundo de Chomón, amb dinamitzador. Per a infants a partir de 5 anys i les seves famílies.
 
BD5. Dimecres 22 de febrer a les 18.30h. Filoteca. Taller filosòfic 1: "El sentit de la vida des de la filosofia". Places limitades. Cal inscripció prèvia a l'enllaç.
 
BD6. Dimecres 1 de febrer a les 18h. Cerquem salut familiar: Alimentació guiada pel nadó i Baby Led Weaning. A càrrec de Meritxell Coll, infermera de pediatria i coordinadora del programa Salut i Escola del CST CAP Terrassa Nord.
 
FacebookTwitter
 
Xerrem - Espai de conversa de català

 

A les biblioteques: Biblioteca Central, Biblioteca Districte 2, Biblioteca Districte 4 i Biblioteca Districte 6 hi ha un grup de conversa exclusivament en català. Es porta a terme amb la col·laboració de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) i l'entitat terrassenca Veu Pròpia.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Parcs i biblioteques... naturalment!

 

Amb aquest projecte, t'animem a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn. Documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d'influència dels Parcs Naturals t'aproparan la lectura i la natura.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Plecdellibres
 
La biblioteca inicia un programa d'activitats que hem batejat amb el nom Plecdellibres per donar a conèixer el fons del Centre de Documentació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, i sensibilitzar en la importància de la conservació del medi ambient.
 
Durant tot el curs, mirarem d'acostar-vos cada trimestre a una petita part del Parc Natural de Sant Llorenç.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Biblioteques, cinema... Acció!

 

Des de la ct xarxa volem donar-hi visibilitat i fomentar la participació de la ciutadania al cicle "Biblioteques, cinema... Acció!" on trobareu activitats com el taller del programa "Escriure de Cinema", cinefòrums, projeccions de llargmetratges i curtmetratges, música en directe amb les millors bandes sonores o diverses activitats infantils i familiars relacionades amb el món de la cinematografia.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
ODS 13. Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els efectes d’aquest

 

Aquest mes de febrer tenim un nou Objectiu de Desenvolupament Sostenible: El número 13 "Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els efectes d’aquest" Si vols conèixer els ODS de les biblioteques consulta aquí.

Aquest mes de febrer tenim un nou Objectiu de Desenvolupament Sostenible: El número 13 "Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els efectes d’aquest" Si vols conèixer els ODS de les biblioteques consulta aquí.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa

 

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 4
Us recomanem...
Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado
 
Litus
 
[Girona] : U98, [2022]
 
> Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
Litus és músic, guitarrista, pianista, actor i compositor terrassenc. “Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado”(U98 Músic, 2022) és el seu últim disc.
 
És un disc de nom exòtic: “Chadanaca” prové d’un terme bengalí que significa que fer un mal pas a la vida, ho pot engegar tot a rodar.
 
Diu Litus que “és un disc que m’està donant moltes alegries” després d’haver-lo presentat per una quinzena de capitals espanyoles amb gran èxit.
 
Del disc “Chadanaca” destaquem la cançó número 3, “Cuántica”, un tema d’amor que demostra que les segones parts poden ser bones. Però Litus prefereix la número 2, “Pájaros del Desván”, una cançó que parla de Terrassa, la seva ciutat natal, i de com va anar trobant el seu camí professional que el va dur a Madrid, on va créixer com a músic i com a actor. Aquests “ocells de les golfes” són la metàfora també dels somnis no complerts, però amb l’esperança que sempre hi ha una porta oberta i algun d’ells es pot fer realitat quan ja no el perseguies.
 
Us deixem amb una petita gravació en directe de “Kreptafibia” la cançó número 4 de “Chadanaca” que va presentar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, juntament amb la seva banda, i alguns col·laboradors-amics de l’artista: https://youtu.be/keXWFig68XI
 
 
 
Més informació:
 
Litus a les Biblioteques
 
 
Pàgines oficials de l'autor: Facebook / Instagram
 
Recomanat per Elisabet Torrell. Biblioteca Central de Terrassa
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte