Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí de la bct xarxa de Terrassa. Gener de 2023
Sabies que... a les biblioteques et proposem salut?
A continuació, us presentem una àmplia programació d'activitats vinculades a la salut i el benestar, des del coneixement i l'assessorament, en col·laboració amb els principals agents al nostre territori:
 
• A la Biblioteca Central de Terrassa: BiblioCuida'T amb Mútua Terrassa i el CAP Rambla.
 
• A la Biblioteca Districte 2: Salut als Barris amb el Consorci Sanitari de Terrassa i el CAP Est.
 
• A la Biblioteca Districte 6: Cerquem Salut amb el Consorci Sanitari de Terrassa i el CAP Nord.
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
 
BCT. Dilluns 16 de gener a les 18h: "BiblioCuida't" Xerrada: "ETIQUETES NUTRICIONALS. Aprendre a llegir les etiquetes dels productes alimentaris", a càrrec de Georgina Bermúdez, dietista-nutricionista CAP Rambla.
 
BD2. Divendres 13 de gener a les 18h: Taller infantil: Investiguem l'ODS 13: "I tu què fas contra el canvi climàtic?". Per a infants de 8 a 13 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
 
BD3. Dimecres 18 de gener a les 18h. (I+D) Laboratori de creativitat: Expedició Haughton. Adreçat a famílies amb infants de 4 a 8 anys. Cal portar una lot o llanterna. Places limitades. Cal inscripció prèvia a l'enllaç.
 
FacebookTwitter
 
 
BD4. Dijous 19 de gener a les 18h. Jocs de taula a la biblioteca. Infants a partir de 6 anys.
 
BD5. Dimarts 24 de gener a 18h. Parcs i biblioteques... Naturalment!. Joc dels tresors culturals del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i la Serra de l'Obac. Per a infants de 6 a 10 anys. Places limitades. Inscripcions a l'enllaç.
 
BD6. Dimecres, 18 de gener a les 18h. Cerquem Salut: Gener i alimentació: del propòsit als bons hàbits. A càrrec de Cintia Aneas, dietista del CAP Terrassa Nord, Albert Guerrero Palmero, psicòleg clínic, infermer de Família i Comunitària del CAP Nord i Sandra Bravo Quiñonez, infermera de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord.
 
FacebookTwitter
 
Subvencions a la bct xarxa durant l'any 2022

 

La bct xarxa ha gaudit aquest any 2022 de dues subvencions per a comprar fons a les biblioteques i una per a poder convidar autores i autors que han estat llegits i llegides als clubs de lectura.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Horaris Habituals d'Obertura 2023 de la bct xarxa
Coneix els horaris habituals d'obertura de totes les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.
 
A la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa treballem de manera sostenible per tal de garantir les necessitats i els interessos de la ciutadania amb equitat social.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Objectiu de Desenvolupament Sostenible - ODS 12. Garantir modalitats de consum i producció sostenibles

 

Aquest mes de gener tenim un nou Objectiu de Desenvolupament Sostenible: El número 12 "Garantir modalitats de consum i producció sostenibles" Si vols conèixer els ODS de les biblioteques consulta aquí.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa

 

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les biblioteques de Terrassa col·laboren amb el Projecte Labdoo

Teniu un portàtil o una tauleta que ja no feu servir? Si voleu donar-li una segona vida als vostres aparells, us expliquem com fer-ho.

Totes les Biblioteques Públiques de Terrassa participen a la campanya de reciclatge del Projecte Labdoo, la plataforma sense ànim de lucre que opera a tot el món per proveir de dispositius electrònics a escoles d'arreu del planeta.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Coneix la Filoteca de la bct xarxa

Un parell de Clubs de Lectura a dues biblioteques diferents de la bct xarxa: Biblioteca Central i Biblioteca Districte 6.

Una Lliga comarcal de Debats de Filosofia dedicada a la temàtica: "Repetir de curs és un fracàs?"

I diversos tallers filosòfics a tres de les biblioteques de Terrassa: Biblioteca Districte 2, Biblioteca Districte 3 i Biblioteca Districte 5.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 3
Us recomanem...
Avui us recomanem "La Magia de los niños: guía práctica para educar en la vida real" de Gemma Diaz Ruiz.
 
Un llibre ple de màgia dirigit a un públic adult. Adequat per a pares i mares.
 
Un llibre ple de màgia dirigit a un públic adult. Creat amb una prosa senzilla, amena i de fàcil lectura on trobarem una sèrie de consells de com podem educar els nostres fills/es. L’escriptora, Gemma Díaz, amb objectivitat i sense imposar res tracta diferents temàtiques. Per exemple, què experimenta un fill davant certes circumstàncies, com superar moments estressants per part dels pares i els infants, com resoldre conflictes, quines tècniques de relaxació són les més adients en cada cas, els sentiments i gestió d’emocions, caràcters, temperaments, maneres de fer i com arribar al moment de benestar.
 
Recomanat per Carme Sanuy de la Biblioteca Central de Terrassa.
 
Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte