Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa de Terrassa, desembre de 2022
Sabies que... La Pau, és el nostre desig de Nadal?
Arriba el Nadal i Terrassa torna a viure uns dies d'il·lusió, de celebracions, de retrobament amb amistats i familiars i de tradicions molt arrelades. Són dates per gaudir de l'ambient nadalenc, per passejar pels carrers guarnits i per participar de les activitats culturals i lúdiques organitzades per les entitats i les associacions de la ciutat. I també per comprovar tot el que ens ofereix el nostre comerç sense necessitat de sortir de la ciutat.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
 
BCT. Divendres, 23 de desembre a 18.30h. Narració de contes, per a públic adult. Narradors de la nit, a càrrec de Joan Salvador Gràcia.
 
BD2. Dimecres, 21 de desembre a 18h. Llegir x creixer. Taller familiar "Un Nadal molt especial". Per a infants de 3 a 6 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
 
BD3. Divendres, 2 de desembre a 18h. Taller de cosmètica natural a càrrec d’Esther Valero. Taller adreçat a adults. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
 
FacebookTwitter
 
 
BD4. Dissabte, 17 de desembre a 12h. L'hora del conte: El raïm regalat a càrrec de KekeShuga / ODS 16. Per a famílies amb infants a partir de 3 anys.
 
BD5. Dilluns, 12 de desembre a 18h. Fita Joc, el trivial de muntanya(Dia Internacional de les Muntanyes). Activitat familiar. Per a famílies amb infants a partir de 8 anys. Inscripcions
 
BD6. Dimecres, 14 de desembre a 18h. Cerquem Salut: "Menopausa, com millor la qualitat de vida". A càrrec del personal del CAP Nord del Consorci Sanitari de Terrassa - CST.
 
FacebookTwitter
 
1a Trobada d'I·lustració Infantil de Terrassa

El dissabte 17 de desembre se celebra la 1a Trobada d'Il·lustració Infantil a Terrassa, que organitza Bambú - Llibreria Infantil i Juvenil amb la col·laboració de la Biblioteca Central de Terrassa. Coneix totes les activitats i les biografies de les persones participants.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Horaris (en període Nadal): Del 27 de desembre al 8 de gener de 2023
 
Coneix els horaris habituals de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa, així com els horaris d'obertura (en període Nadal): del 27 de desembre al 8 de gener de 2023.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Objectiu 11. Ciutats i comunitats sostenibles
Aquest mes de desembre tenim un nou objectiu: El número 11 "Ciutats i comunitats sostenibles" Si vols conèixer els ODS de les biblioteques consulta aquí.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 2
Us recomanem...
Vídeo recomanació: “La Música es vida: vive la música” / Jordi Albero Zaragoza
 
La frase preferida de Jordi Albero: "La música és vida". La música ens acompanya des d'abans de néixer, ja que el so produït pel cor de la nostra mare és l'inici del nostre viatge musical per la vida. La música modifica el nostre estat emocional i pot beneficiar el nostre estat mental i físic. Aquest llibre ens parla sobre la relació de la Música amb la Vida, la Felicitat, l'Amor, la Salut i el Treball (diners) i, per tant, d'interès per a totes aquelles persones que estimen la música des de qualsevol punt de vista, siguin artistes o no.
 
És un llibre interactiu: podràs visualitzar vídeos de cançons relacionades amb la temàtica a partir de codis QR. Al final de cada capítol trobaràs una relació de cites i cançons relacionades amb el tema i una pàgina en blanc titulada "Anota les teves pensades" perquè puguis escriure tot allò que se t'acudeixi (notes, reflexions, cançons...).
 
Vídeo recomanació feta per Jordi Albero a la Biblioteca Central de Terrassa.
 
Recomanació del llibre. Pàgina web de Jordi Albero.
 
Troba el document al catàleg Aladí i a l'apartat els bibliotecaris recomanen. Enllaç al catàleg.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte