Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa, Especial Festa de les Lletres
Vine a la primera Festa de les Lletres, dimarts 22 de novembre a les 19h al Teatre Alegria
El Teatre Alegria acollirà el proper dimarts 22 de novembre a les 19h l’acte d’entrega de la XIX edició del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de poesia en català, el VI Concurs Literari LGTB Terrassa, el IV Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes, el XIII Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet i el III Premi de Poesia Marta Pessarrodona per a joves.
 
Per primera vegada, aquests cinc guardons s’entregaran en un acte conjunt i en la que serà la primera edició de la Festa de les Lletres.
 
La iniciativa, sorgida de la Taula sectorial de Lletres i Pensament del Consell Municipal de Cultura, vol donar més rellevància i visibilitat als premis literaris que es lliuren a la ciutat dotant-los d’un major reconeixement i donant a conèixer la producció literària a la ciutat.

Entrada lliure, aforament limitat.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
XIX edició del Premi Agustí Bartra de poesia catalana
VI edició del Concurs literari LGTBIA
IV Edició del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes en català
XIII edició dels Premis Soler i Palet de narracions curtes
III edició del Premi Marta Pessarrodona de poesia catalana per a joves
Premis i publicacions

La literatura està molt present en la vida cultural terrassenca, en totes les seves variants. No en va, es lliuren amb una periodicitat anual, una desena de premis literaris que abasten les més diverses disciplines com la poesia, l'assaig, el relat curt o la novel·la i el premi Ferran Canyameres el que està dotat amb una quantia major (5 mil euros). Així mateix, l'edició de llibres s'ha convertit en una activitat habitual a la ciutat, impulsada per estaments oficials com l'Ajuntament, editorials locals o autoedicions.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte