Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa de Terrassa, novembre de 2022
Sabies que... arriba a Terrassa l'exposició “VEUS INVISIBLES. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc”?

Acostem-nos a una realitat invisibilitzada de la mà de Laura Puech, Nathalie Vigini i Zoe Vincenti. Les seves fotografies volen donar veu a la realitat complexa i violenta que viuen aquestes famílies, aportant llum a la consciència per promoure i defensar els drets de les dones i la infància. Dins el projecte "Sensibilització contra la discriminació de les mares solteres i la infància abandonada al Marroc i foment de la interculturalitat". A càrrec de l'associació Amics dels Infants del Marroc (IMA).

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
BCT. Dissabte 5 de novembre a 12h. Infinitus (espectacle teatral de 35 minuts). Recomanat per a infants a partir de 6 anys. Activitat Gratuita. No cal reserva. Accés per ordre d’arribada fins a completar aforament.
 
BD2. Dilluns 21 de novembre a 18h. Hora del conte "La guerra de les campanes" a càrrec del col·lectiu Irènia. Activitat recomanada per infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia.
 
BD3. Els dissabtes 12 i 26 de novembre, de 10:30 a 13:30 h. BiblioLab "Fem un documental familiar". A càrrec de Federació Catalana de Videoclubs. Per a joves i adults a partir de 14 anys.
 
FacebookTwitter
 
 
 
BD4. Dijous 10 de novembre a 17:30. Bibliolab: "Figures 3D sense impresora", a càrrec de Fundació Pere Tarrés. Per a infants a partir de 7 anys. Activitat Gratuita.
 
BD5. Dimarts 8 de novembre a 18h. Taller de plantes amb usos cosmètics, a càrrec de Cosmética de Trincheras. Parcs i biblioteques... naturalment! Gratuït. Per a públic adult. Places limitades.
 
BD6. Dissabte 5 de novembre. Sortida a la Font del Solitari. Hora de sortida: 9.30h des de la Pastora. Durada: 3h aproximadament. Guia: Marc Malgosa. Cal inscripció prèvia. Totes les edats.
 
FacebookTwitter
 
Connecta't, Tallers d'alfabetització digital

El programa Connecta't us ofereix tallers de capacitació digital organitzats conjuntament pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, amb els proveïdors d'activitats: Adtende Buisitools i Fundació Pere Tarrés, amb l'objectiu de dotar a les persones de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Laboratori de ficció digital: Club de (vídeo) joc

A partir d'una primera presa de contacte amb la cultura del videojoc, s'han organitzat a les diferents biblioteques una sèrie de dinàmiques i activitats centrades en el propi acte de jugar en les què han participat els usuaris. Aquestes dinàmiques o Clubs de (vídeo) joc són un exercici de reflexió col·lectiva per crear un nou coneixement compartit entorn de la literatura digital infantil i juvenil on els professionals de les biblioteques esdevenen autèntics mediadors en ficció digital.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Drets Universals dels Infants a les Biblioteques Públiques de Terrassa

 

Totes les Biblioteques Públiques de Terrassa organitzen diferents activitats relacionades amb els Drets Universals dels Infants. Al llarg de tot el mes de novembre us oferim un ventall molt ampli d'activitats: Mostres bibliogràfiques, Hores del conte, jocs (com el Memory dels drets dels infants), projecció del documental "Camino a la escuela", sessions del programa Nascuts Per Llegir per a infants d'1 a 3 anys, Laboratori de creativitat per infants de 5 a 10 anys, l'Exposició "Cara a cara amb les violències", o el Cinefòrum: Veus Invisibles. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
La bct xarxa col·labora a la Marató de TV3

Per tal d'ajudar a la difusió de l'edició 2022 de la Marató TV3, dedicada enguany a la "Salut cardiovascular", les Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa us ofereix un seguit de sessions divulgatives amb diferents persones ponents que ens ajudaran a conèixer i sensibilitzar-nos sobre la prevenció i el tractament de malalties relacionades amb el cor. Completem la nostra oferta formativa amb el foment de la lectura i la mostra bibliogràfica de diferents documents relacionats amb la vida sana.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Plecdellibres

La biblioteca inicia un nou programa d'activitats que hem batejat amb el nom Plecdellibres per donar a conèixer aquest fons, i sensibilitzar en la importància de la conservació del medi ambient. Durant tot el curs, mirarem d'acostar-vos cada trimestre una petita part del Parc Natural de Sant Llorenç.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Central
Us recomanem...
"España en e-bike"
 
Sergi Fernández Tolosa
 
Barcelona: GeoPlaneta, [2022]
 
> Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
Tens una bicicleta elèctrica? Tens ganes de descobrir rutes de tot tipus que travessen paisatges inigualables? En aquesta completa guia es proposen més de 80 rutes que fins fa pocs anys només eren aptes per a ciclistes experimentats i en molt bona forma. La generalització de les bicicletes elèctriques ha fet que ara estiguin a l'abast de qualsevol que vulgui aventurar-s'hi. Inclou imatges de gran qualitat, els QR dels tracks i també un seguit de consells inicials abans de posar-se a pedalar.
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte