Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa de Terrassa, octubre de 2022
Sabies que... arriba "La Nit de Harry Potter" a les biblioteques públiques de Terrassa?

Enguany celebrem 25 anys de la publicació del primer llibre de Harry Potter, "Harry Potter i la pedra filosofal". Per aquesta raó, les biblioteques públiques de Terrassa us proposem una festa, "La Nit de Harry Potter".

Totes les 6 biblioteques de la bct xarxa us oferim una festa simultània el proper divendres 21 d'octubre a 20.30h. Per a infants d'entre 8 i 13 anys. Places limitades. Inscripcions presencials i telefòniques, a partir del divendres 14 d'octubre.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
BCT. Dimarts 4 d'octubre a 18h. Conferència: "El 22 de juliol de 1872 a través de la poesia, la narrativa i el teatre". A càrrec de Guillem-Jordi Graells. En commemoració del 150è aniversari de l'Assalt Carlí a la ciutat de Terrassa. Autor il·lustració: Kim Amate.
 
BD2. Dimecres 19 d'octubre a 18h. “Històries Fotogràfiques”, per a públic familiar i infants a partir de 8 anys. Treballarem per equips sobre històries relaciondes amb les fotografies de Francesc Català-Roca.
 
BD3. Dilluns 24 d'octubre a 18h. Club de (vídeo)joc. Un cop al mes ens reunim i descobrim plegats nous jocs, ampliant horitzons cap a formes més plurals d'expressió audiovisual. Adreçat a famílies amb infants de 8 a 12 anys.
 
FacebookTwitter
 
 
BD4. Dijous 20 d'octubre a 18h. Conte + taller: Sóc el Jose. Conte sobre el TEA (Transtorn de l'Aspectre Autista) i taller de pictogrames. A càrrec de l'Associació DAUS, associació dedicada a la inclusió de les persones amb capacitats diverses en l'oci socioeducatiu.
 
BD5. Dimarts 25 d'octubre a 18.30h. Terrassa llegeix... Presentació i tertúlia sobre el llibre "La casa de foc", de Francesc Serés, a càrrec del mateix autor. Amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes. Places limitades. Cal inscripció prèvia.
 
BD6. Dimecres 5 d'octubre a 18h. Cerquem Salut Familiar: Lactància materna. A càrrec de Griselda López, infermera pediàtrica del Centre d'Atenció Primària - CAP Terrassa Nord.
 
FacebookTwitter
 
Acosta't al taller, Acosta't a la lectura - Infantil

T'agrada llegir?

Apropa't a la teva biblioteca i apunta't a un dels clubs de lectura que preparem per a tu!

Podràs intercanviar les idees, les opinions i les emocions que la lectura et desperti i també aprendre nocions bàsiques o millorar les que ja tens per a interpretar el sentit d'un text.

T'ajudarem a endinsar-te en el món de la literatura. Comparteix el plaer de llegir!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Exposició commemoració 60 anys de les Riuades del 62 de Terrassa
Visita l'exposició commemoració 60 anys de les Riuades del 62 de Terrassa a totes les bilioteques públiques de Terrassa:
 
BCT - Del 5 al 15 d'octubre
BD5 - Del 17 al 31 d'octubre
BD6 - Del 2 al 12 de novembre
BD3 - Del 14 al 18 de novembre
BD4 - Del 12 al 17 de desembre
BD2 - Del 19 al 31 de desembre
 
Autor de la Fotografia: Joan Bonastre. Museu de Terrassa.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Objectiu 10. Reduir la desigualtat en i entre els països

Amb aquest objectiu es vol assegurar que totes les persones deixin de viure en la pobresa extrema i la fam, així com millorar la seva qualitat de vida mitjançant un augment en la inversió en salut, educació, protecció social i ocupació decent, especialment a favor de la gent jove, les persones migrants i altres col·lectius vulnerables.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Totes les activitats per a infants i famílies de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa

 

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 5
Us recomanem...
"El Riu" de Peter Heller
 
[Barcelona] : Símbol Editors, febrer de 2020
 
> Veure disponibilitat al catàleg Aladí
 
Peter Heller va néixer a Nova York l’any 1959 i exerceix com a periodista en l’actualitat, compaginant la seva professió amb la d’escriptor. L’autor, encara que en l’actualitat viu a Denver, Colorado, en la seva infantesa va viure a Nova York i es va formar al Dartmouth College de New Hampshire. Gràcies a la seva tasca professional, el periodista ha passat per diferents mitjans de comunicació, com la National Public Radio (NPR), l’Outside Magazine, el Men’s Journal o la National Geographic Adventure.
 
L’acció de la novel·la es desenvolupa durant el viatge que fan dos amics, en Jack i en Wynn, remuntant un dels rius que desemboquen a la badia de Hudson, al Canadà. En aquest recorregut, el dos companys s’assabentaran de la misteriosa desaparició d’una dona en un dels trams del riu, cosa que serà el desencadenant de l’acció juntament amb l’amenaça d’un incendi forestal i la impossibilitat de demanar ajuda per a ser rescatats.
   
 
Més informació:
 
 
Pàgina web oficial de Peter Heller
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte