Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa de Terrassa, setembre de 2022
Sabies que... la bct xarxa us ofereix més de 30 clubs i tallers de lectura i escriptura?
El dilluns 5 de setembre obrim les inscripcions del programa "Acosta't a la lectura", que inclou tallers i clubs de lectura i escriptura de diferents temàtiques, conduïts i animats per professionals, dirigits a tot tipus de públic d'edats i interessos diversos.
 
Les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions sobre obres literàries, així com del seu procés de creació.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

BCT: Dissabte 17 de setembre a 17h. Laboratori de lectura i creativitat: "Llums i ombres". Per a infants de 3 a 6 anys. Cal inscripció prèvia.

BD2: Divendres 30 de setembre a 18h. Laboratori de lectura i creativitat "Llums i ombres". Per a infants a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

BD3: Dijous 15 de setembre a 18h. Taller infantil "Conviure amb el trànsit" a càrrec de Stop Accidentes. Adreçat a infants entre 7 i 14 anys. Cal inscripció prèvia.

 
FacebookTwitter
 

BD4: Dijous 15 de setembre a 18h. Taller de creativitat basat en el conte "El monstre de colors". Per a infants d'1 any (que ja caminin) a 3 anys. Cal inscripció prèvia.

BD5: Dimecres 14 de setembre a 18h. Taller infantil "Conviure amb el trànsit". Dirigit a nens i nenes entre 7 i 14 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia.

BD6: Dimecres 21 de setembre a 18h. Cerquem salut: Síndrome post vacacional, tornar a la rutina. A càrrec del CAP Terrassa Nord. Activitat oberta per a persones adultes.

 
FacebookTwitter
 
Aperitius Musicals a la BCT

Els Aperitius Musicals són audicions didàctiques de música en directe, adreçades a tots els públics, que pretenen donar a conèixer els músics i els artistes locals de Terrassa i comarca del Vallès Occidental. Els Aperitius Musicals es van començar a oferir a la Biblioteca Central de Terrassa l'any 2016, un projecte per al foment dels artistes locals emergents.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Avantatges del carnet

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t'obre moltes portes. Et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t'ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona. Apunta't al club més gran de Catalunya, tot són avantatges!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Actualitza el teu PIN

Si heu oblidat el PIN, o el vostre PIN és la data de naixement (ddmmaaa), heu d'anar a "El meu compte" i prémer el botó "Generar nou PIN", indicant el vostre número de carnet, DNI o NIE. Rebreu un missatge de correu electrònic amb un enllaç per indicar un PIN nou.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Us convidem a consultar totes les activitats infantils que us oferim destinades al foment del gust per la lectura que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades del fons de la Biblioteca Districte 4
Recomanem
"Escriure de cinema" és un projecte de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Escola La Casa del Cine que proposa noves experiències participatives en un taller de crítica cinematogràfica.
 
La Biblioteca Central de Terrassa hi ha participat, i ara teniu al vostre abast les crítiques i recomanacions elaborades per les persones participants en la darrera edició, on el tema principal ha estat "L'amor".
 
Una oportunitat per conèixer la forma com el cinema ha parlat de l’amor: amor fantasmagòric, amors al límit, amors descamants, amors impossibles, amors obsessius, amors paral·lels, comèdia romàntica, el desamor, primers amors... eterns debats.
 
Avui us recomanem que passeu una bona estona, llegint, i enamorant-vos de nou a través del cinema.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte