Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa, estiu 2022 (juliol i agost)
Sabies que... aquest estiu a Terrassa hi ha bibliopiscines?

Bibliopiscines. Del 24 de juny al 7 de setembre les biblioteques municipals prestem lots de llibres per a totes les edats i un expositor a les piscines municipals, per tal de que les persones usuàries puguin gaudir de lectures mentre passen el dia a la piscina.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem
bct. Dissabte 16 de juliol a les 11h. Cinema mut amb narrador/a per a infants de 3 a 6 anys: "Chomón, màgia, pòcimes i fades".
 
bd2. Dijous 14, 21 i 28 de juliol a les 17.30h. Dijocs a la bd2: Jocs de taula per a infants a partir de 6 anys.
 
bd3. Dimecres 6 de juliol a les 18:30h. Hora del conte "La Carlota no vol ser una princesa" a càrrec de Míriam Armengol.
 
FacebookTwitter
 
bd4. Dijous 7 de juliol a les 18h. Cinema: "Chomón per la mainada". Sessions de cinema mut per a famílies amb infants a partir de 5 anys.
 
bd5. Dimecres 20 de juliol celebrem el Dia Mundial dels Escacs fent una "Partida simultània d'escacs" per a tots els públics, a partir de 8 anys.
 
bd6. Dijous 25 d’agost a les 18.30h. Hora del conte: "Històries de ratolins". A càrrec de Toni Massagué, per a infants a partir de 3 anys.
 
FacebookTwitter
 
7a edició del concurs "Llegir té premi"

Del 27 de juny al 28 d'agost té lloc el concurs Llegir té premi. Per a infants i joves de 8 a 16 anys. Inscripcions del dia 27 de maig de 2022 fins que s'esgotin les places disponibles.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Us convidem a consultar totes les activitats que us oferim per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca més propera de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Consulteu totes les darreres novetats literàries de la bct xarxa
Novetats destacades de la Biblioteca Districte 3
Recomanem
Sobre los huesos de los muertos. Olga Tokarczuk. Madrid: Siruela, octubre de 2019.
 
Estem davant d’una novel·la policíaca amb un argument poc convencional: caçadors que són assassinats misteriosament per, potser, els animals del bosc. L’acció es situa en un entorn rural de la Polònia de principis del segle XXI. Els personatges viuen isolats a les muntanyes, en un petit poble fronterer a cavall entre Polònia i Txèquia, un indret ventós, farcit de personatges feréstecs i grotescos: infestat de caçadors.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte