Si no veus la informació, fes clic aquí.
Especial Sant Jordi
Idees per a la festa del llibre i la rosa

Quin llibre vols que et regalin el proper 23 d’abril? T’agradi el gènere que t’agradi, els bibliotecaris de la Xarxa et proposen una sèrie de títols amb els que segur que l’encertaràs aquest Sant Jordi. També et proposem activitats a les biblioteques per viure la diada i un apartat especial per als més petits al portal Gènius.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Aula de cinema
Descobrir els secrets de la gran pantalla

Inaugurem un cicle de cinema amb l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) per conèixer els oficis que s'amaguen darrera el setè art, per ensenyar-te com analitzar una pel·lícula o descobrir els curtmetratges amb què es van estrenar directors avui consagrats. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Entrevista virtual i Club del llibre amb Sonia Fernández-Vidal
Apropa’t a la ciència

Sonia Fernández-Vidal és doctora en Física Quàntica i escriptora. A través de la divulgació científica ha aconseguit grans èxits editorials com el de “La porta dels tres panys” o “Quantic Love”. Ara pots preguntar-li allò que t’interessi a l’entrevista virtual d’aquest mes i, si ho prefereixes, podràs conèixer-la al Club del llibre del 7 de maig a les 12h a la Biblioteca Central de Terrassa. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Cicle de conferències
Passió per les matemàtiques

Les ‎matemàtiques han estat la “bèstia negra” de molts de nosaltres però potser es mereixen una segona oportunitat. Si vols veure les "mates" d'una manera més lúdica, no et perdis aquestes xerrades a les biblioteques que volen descobrir-te la relació que poden tenir amb la màgia, la cuina, la música o l’art. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterEmail
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat