Si no veus la informació, fes clic aquí.
Especial Sant Jordi
Idees per a la festa del llibre i la rosa

Quin llibre vols que et regalin el proper 23 d’abril? T’agradi el gènere que t’agradi, els bibliotecaris de la Xarxa et proposen una sèrie de títols amb els que segur que l’encertaràs aquest Sant Jordi. També et proposem activitats a les biblioteques per viure la diada i un apartat especial per als més petits al portal Gènius.

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Aula de cinema
Descobrir els secrets de la gran pantalla

Inaugurem un cicle de cinema amb l'Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) per conèixer els oficis que s'amaguen darrera el setè art, per ensenyar-te com analitzar una pel·lícula o descobrir els curtmetratges amb què es van estrenar directors avui consagrats. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Entrevista virtual i Club del llibre amb Sonia Fernández-Vidal
Apropa’t a la ciència

Sonia Fernández-Vidal és doctora en Física Quàntica i escriptora. A través de la divulgació científica ha aconseguit grans èxits editorials com el de “La porta dels tres panys” o “Quantic Love”. Ara pots preguntar-li allò que t’interessi a l’entrevista virtual d’aquest mes i, si ho prefereixes, podràs conèixer-la al Club del llibre del 7 de maig a les 12h a la Biblioteca Central de Terrassa. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Cicle de conferències
Passió per les matemàtiques

Les ‎matemàtiques han estat la “bèstia negra” de molts de nosaltres però potser es mereixen una segona oportunitat. Si vols veure les "mates" d'una manera més lúdica, no et perdis aquestes xerrades a les biblioteques que volen descobrir-te la relació que poden tenir amb la màgia, la cuina, la música o l’art. 

Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
 
Canvis en la subscripció
 
 
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
 
Segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades han estat incorporades en el fitxer “Xarxa de Biblioteques”, titularitat de Diputació de Barcelona, degudament notificat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals.Per exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les dades personals previstos a la Llei els usuaris poden comunicar-ho per les següents vies:
  • a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la XBM acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
  • b) per correu electrònic a qualsevol de les biblioteques de la XBM firmat mitjançant signatura digital, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
  • c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'espai personal del Catàleg Col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.