Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa, abril 2022
Sabies que... a la bct xarxa celebrem la Diada de Sant Jordi

Les  biblioteques de la bct xarxa tornem a organitzar una pila d'activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi: presentacions de llibres, tallers infantils i familiars, hores del conte, rutes literàries, etc.

Enguany ens sumem de nou a la 'Revetlla de Sant Jordi', la festa de la lectura, els lectors i lectores i les biblioteques per gaudir encara més de la Diada. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Hora del conte: "L'estrella Facunda" a càrrec de Keke Shuga. Una original i sorprenent història sobre la contaminació del mar pels plàstics. 

       Bd4. Divendres, 1 d'abril a les 18 h. 

       Bd2. Dimecres, 6 d'abril a les 18 h.

Bct. Presentació del llibre: "Sota la pluja" d'Anna Murià. Per reivindicar l'autora com una de les figures cabdals de la literatura catalana del segle XX. A càrrec de Jordi Puig, director editorial de Comanegra, Sam Abrams, crític literari, Aina Torres, escriptora i periodista. Dimarts, 5 d'abril a les 18:30 h.

 
FacebookTwitter
 

Bd5. Futbolí humà (Dia Mundial de l'Activitat Física). Per a tots els públics (a partir de 5 anys). 15 minuts per partit. Places limitades. Dimecres, 6 d'abril a les 17:30 h.

Bd6. Cerquem Salut: Activitat física, per un estil de vida saludable. A càrrec d'Albert Guerrero, infermer de família del Cap Nord. Dimecres, 27 d'abril a les 18 h.

Bd3. Taller ODS: Energia neta i assequible "Els guardawatts". Si vols aprendre d’una manera pràctica a trobar quins aparells de la casa estan oberts i apagar-los per tal d’estalviar energia, apunta’t al taller!! Dijous, 28 d'abril a les 18 h.

 
FacebookTwitter
 
Nous descomptes amb el carnet de la biblioteca

Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa tens un 25% de descompte en el programa d'arts escèniques i els concerts dels cicles municipals: Terrassa Arts Escèniques, Terrassa Música Moderna, Terrassa Música Clàssica i Festival TNT. Descobreix tots els descomptes i promocions a la web!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Horaris Setmana Santa

Horaris de Setmana Santa 2022 a les Biblioteques de la Bct Xarxa. 

Els podeu consultar a l'enllaç següent.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Quin és l'ODS del mes?

Cada mes descobrirem un objectiu del desenvolupament sostenible i podreu gaudir d'una nova activitat amb el vostre passaport.

Cliqueu aquí per esbrinar-ho.

Si encara no tens el teu passaport vine a buscar-lo a qualsevol de les 6 biblioteques de Terrassa!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Billy Summers es un asesino a sueldo y el mejor en lo suyo, pero tiene una norma: solo acepta un encargo si su objetivo es realmente mala persona.
Un supervivent de l'Holocaust ens explica com va saber trobar l'esperança i la gratitud en els moments més foscos i tristos de la seva vida.
Corre el año 1834 y Madrid, una pequeña ciudad que trata de abrirse paso más allá de las murallas sufre una terrible epidemia de cólera. Pero la peste no es lo único que aterroriza a sus habitantes.
Dos germans d'uns cinquanta anys que viuen a la seva granja de Teules Verdes decideixen adoptar un nen d'un orfenat. Tindran una gran sorpresa quan es trobin una nena pèl-roja d'onze anys.
Recomanem

2040 : humanitat cancel·lada/ Pol Gise

En Pau i l'Aina són una parella que viu a Barcelona en ple 2040, amb una greu crisi mundial a causa d'un sistema socioeconòmic inhumà, l'escalfament global, la desinformació i el control dels governs, la falta de recursos i una dependència tecnològica amb un cost enorme. Una relliscada del president de Catalunya provocarà una situació de pànic a tot el país i en Pau i l'Aina s’hauran d’enfrontar a tot tipus de situacions per poder sobreviure.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte