Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa març 2022
Sabies que...

Les biblioteques públiques de Terrassa, un any més, participen activament a la reivindicació del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones?


Durant tot el mes de març vine i descobreix tot el que t'hi espera: presentacions, contes, tallers familiars, exposicions, mostres de llibres...

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bct. (I+D) Laboratori de creativitat: “Teixint històries, les dones i les nenes als àlbums il·lustrats”. Per a infants de 6 a 10 anys. Cal inscripció prèvia. Dissabte, 5 de març a les 17 h.

Bd4. Crea el teu poema. Activitat infantil. Vine a crear el teu poema i participa en el sorteig d'un lot de llibres. Del 14 al 26 de març.

Bd5. Taller: "Aprèn a programar amb Scratch". Per a infants de 6 a 12 anys. Cal inscripció prèvia. 3 sessions d'una hora: 14, 21 i 28 de març a les 18 h.

 
FacebookTwitter
 

Bd6. Hora del conte: Dia Mundial de la Narració Oral. A càrrec d'EnFila't. Activitat adreçada per infants a partir de 4 anys. Divendres, 18 de març a les 18h.

Bd3. La bd3 surt a la Rambla Jove per la Festa Major del barri de Can Palet. Feu-nos una visita i emporteu-vos algun regalet! Diumenge 20 de març, de 10 h a 13 h al carrer Colom (a l'altura de la Plaça de Can Palet).

Bd2. "La igualtat ens uneix i la diversitat ens enriqueix". Taller  sobre els ODS familiar per a infants de 6 a 13 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia. Divendres 25 de març de 2022 a les 18h.

 
 
FacebookTwitter
 
Dia Mundial de la Narració Oral (20/03/2022)

Com cada any, la bct xarxa celebra aquesta efemèride amb 6 hores del conte simultànies a cadascuna de les biblioteques el divendres 18 de març a les 18h. Contacta amb la biblioteca que prefereixis per a més informació. No t'ho pots perdre!

 
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Quin és l'ODS del mes?

Cada mes descobrirem un objectiu del desenvolupament sostenible i podreu gaudir d'una nova activitat amb el vostre passaport.

Cliqueu aquí per esbrinar-ho.

Si encara no tens el teu passaport vine a buscar-lo a qualsevol de les 6 biblioteques de Terrassa!

 
FacebookTwitter
 
Un any més, la bct xarxa amb el Festival de Jazz de Terrassa

A la bct:

  • Divendres 11 de març, a les 18:30 h. Vols venir a ballar? A càrrec de TerrassaHoppers.  Al pati de la Biblioteca Central. No cal inscripció prèvia.
  • Dijous 17 de març, a les 18:30 h. Presentació del llibre: Una història amb swing. La Locomotora Negra, 50 anys. A càrrec Toni Gili, autor del llibre i altres membres de l'orquestra.  Places limitades. Cal inscripció prèvia a partir del dia 1 de març.
  • Dissabte 19 de març, a les 11:30 h. Nascuts per llegir: Jazz menut. A càrrec de Carolina Alabau. Places limitades. Cal inscripció prèvia a partir del dia 1 de març.
  • Dissabte 19 de març, a les 17 h. Laboratori de creativitat I+D: Swing cafè: una volta pel món del Jazz. A càrrec del personal de la biblioteca. Places limitades. Cal inscripció prèvia a partir del dia 1 de març.
 
 
FacebookTwitter
 
  • Dissabte 26 de març, a les 12 h. Aperitiu musical amb Josep Maria Farràs. Ens parlarà de la trompeta i ens anirà tocant peces fent un recorregut per la història dels millors trompetistes mundials del jazz. 
A la bd2:
  • Dissabte 12 de març, a les 11:00h. Concert "Jazz menut" a càrrec de Carolina Alabau. Adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia. Més informació i inscripcions a la bd2, trucant al telèfon 937869162 o per correu electrònic a l'adreça bd2@terrassa.cat .
 
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Una nit de tardor, una tempesta amb llamps i trons, una llar de foc i una bona beguda calenta. Ja teniu tots els elements necessaris per preparar-vos per Dames invisibles. Quatre contes de fantasmes.
Els nostres infants estan creixent en un entorn digital que està absorbint ràpidament allò més valuós que tenim els éssers humans: el temps i l'atenció.
Junil és l'heroïna d'aquesta història, encola papirs a la llibreria del seu pare fins que aquest mor. Fuig a peu amb tres esclaus. El temps és el principi de l'era cristiana.
Coneix com els vikings van navegar, lluitar, comerciar i establir-se en diversos punts d'Europa i l'Amèrica del Nord.
Recomanem

En Bici elèctrica per Catalunya : 21 itineraris de cicloturisme tranquil

Avui dia, les bicicletes elèctriques han ampliat la pràctica del cicloturisme a qualsevol edat. Gaudir de passejades per la natura adaptant-ho a la nostra forma física és tot un regal, i sobretot arran de la pandèmia.

En aquest llibre d'itineraris en bicicleta elèctrica, el Rafaell Vallbona ens fa 21 propostes repartides per 22 comarques catalanes. Totes elles estan pensades per a fer en bicicleta elèctrica, tot i que també estan obertes a les gravel o les btt.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte