Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa febrer 2022
Sabies que...

Comença l’aventura dels ODS!

El projecte Descobreix amb l'Odis l'aventura dels ODS dona a conèixer l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament  sostenible d’una manera divertida i amena, adaptada al públic infantil i familiar a través del joc i l’experimentació.

Des d'ara i fins l'abril de 2023, explicarem cadascun dels ODS a través de l'Odis, un personatge creat per la il·lustradora Anna Clariana.

Cada mes, l'Odis donarà a conèixer un ODS nou i proposarà lectures i activitats relacionades. Tots els nens i nenes interessats a seguir les seves explicacions i participar en els jocs proposats tindran dret a un passaport, que podran recollir a qualsevol de les biblioteques que formen part del projecte.

En el passaport trobaran informació sobre cada ODS, una petita bibliografia, un codi QR per accedir a activitats virtuals i adhesius que podran enganxar cada vegada que completin una prova.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd5. Taller: "Aprèn a fer vídeos divertits amb Inshot". Per a infants de 6 a 12 anys. Cal inscripció prèvia. Dijous, 3 de febrer a les 18 h.

Bct. Taller per a adults "Cosmètica Natural". A càrrec de Cosmètica de trinxeres. Cal inscripció prèvia. Divendres, 4 de febrer a les 17:30.

Bd6. Xerrada: "Cerquem Salut: Ansietat i depressió en temps de COVID".A càrrer del personal sanitari del CST. Aforament limitat.  Dimecres, 9 de febrer, a les 18h

 
FacebookTwitter
 

Bd2. Taller infantil: "Pau, Paz, Peace, Paix, Salam..." Per a famílies amb infants de 6 a 12 anys. Cal inscripció prèvia. Divendres, 11 de febrer a les 17:30 h.

Bd3. Club de lectura en Italià. Organitzat per l'Escola Oficial d'Idiomes de Terrassa.  Places disponibles. Un dimecres al mes a les 18 h.

Bd4. Taller de conversa en català: Xerrem El Pou. Espai social de conversa, comunicació i apoderament per a gent gran. Cada dimarts a les 10:30 h.

 
FacebookTwitter
 
Story Time

Hora del conte en anglès: "The crocodile who didn't like water" de Gemma Merino. A càrrec de Salt idiomes. Un divendres al mes. Podreu seguir la sessió a https://www.instagram.com/saltidiomes/

Divendres, 11 de febrer a les 18 h.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Club del llibre: Jordi Cabré

Trobada amb Jordi Cabré, autor del llibre "Digues un desig", guanyador del Premi Sant Jordi 2018.  Cal inscripció prèvia a la teva biblioteca més propera.

Dimarts, 22 de febrer 18:30 h.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Quin és l'ODS del mes?

Cada mes descobrirem un objectiu del desenvolupament sostenible i podreu gaudir d'una nova activitat amb el vostre passaport.

Cliqueu aquí per esbrinar-ho.

 
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Imagineu-vos que un dia us lleveu i veieu que, incomprensiblement, el cel s’ha tornat vermell!
Un dels millors analistes de geopolítica del món ens ofereix una mirada aterradora a les realitats estratègiques d’un futur pròxim, on el canvi climàtic obligui a aplicar polítiques molt cruels.
Oblida tot el que creies saber sobre l'escalfament global. La veritat, la pura veritat, és que el problema no rau en les emissions de diòxid de carboni, sinó en el nostre sistema.
Aconseguir zero emissions no serà senzill ni fàcil de fer, però és un objectiu ferm i al nostre abast.
Recomanem

Novel·les fora de sèrie

Arriba la guia més addictiva. Un bon grapat d’excel·lents novel·les que han estat adaptades per a fer les sèries d’èxit, actuals o ja clàssiques.

Cada mes et portarem un nou capítol amb propostes d’apassionats lectures, que tenen algun tema en comú. Novel·les  que han estat premiades, d’aclamades veus literàries, moltes vegades best-sellers i d’altres descobriments sorprenents per al gran públic.

Tal com diuen, si et va agradar la sèrie, el llibre és millor.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte