Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de gener
Divendres 21 de gener a les 17.30h.
L'hora del conte i inauguració de l'exposició "Hi havia una vegada"

Sant Vicenç celebra la Festa Major d'hivern amb un munt d'actes culturals. La festa major d'hivern és una de les celebracions més antigues del municipi. No es coneix el seu origen, però la veneració a Sant Vicenç, ha fet que sigui la Festa Major d'Hivern des de fa molts anys, primerament com a acte religiós i més endavant anant incorporant actes culturals i cívics per tot el poble.

La biblioteca s'afegeix a la celebració programant una Hora del conte amb la Cia. Pengim-Penjam i amb la inauguració de l'exposició "Hi havia una vegada".

Les invitacions a l'hora del conte s'han de gestionar des del portal web Entrapolis, la pàgina web de l'Ajuntament  o bé a l'OAC.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
A partir del 21 de gener
Exposició "Hi havia una vegada"

A través dels personatges de contes tradicionals, de llegendes, de contes d’autor i contes moderns, aquesta exposició et convida a endinsar-te en un petit recorregut històric dels contes.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Dimecres 26 de gener a les 19h.
Anem a veure món

Presentació del llibre guia "El meu Camí Ignasià" a càrrec del seu autor Miquel Àngel Ramos.

Aquest 2022 es commemoren 500 anys des que Sant Ignasi de Loiola va sortir de la seva vil·la natal a Azpeitia per marxar a Terra Santa a la recerca de la seva conversió. Aquest camí que el va portar en una primera part fins a Montserrat i seguidament a Manresa és el conegut com a Camí Ignasià i recorre tots aquells indrets que aquest personatge històric va visitar amb l’ajuda de les seves cames i d’una mula. 

L’autor reviu l’experiència amb un dietari que va redactar el 2018 i completat amb una guia pràctica per fer la ruta a peu i caminant, tot refent el recorregut en BTT. 

En col.laboració amb el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet.

 
FacebookTwitterEmail
 
Novetats cinema infantil
Dirigida per Garth Jennings
Dirigida per Mike Rianda
Dirigida per Enrico Casarosa
Dirigida per Malcolm D. Lee
Novetats cinema adults
Dirigida per Denis Villeneuve
La Vampira de Barcelona
Dirigida per Lluís Danés
Dirigida per Chloé Zhao
Dirigida per Pablo Agüero
Novetats novel·la adults
Maria Escalas
Francesc Puigpelat
Nora Roberts ; traducció de Pilar Ramírez Tello
Mayte Uceda
Donna Leon ; traducció de Núria Parés
Aurora Bertrana
Albert Plans
Frances Hodgson Burnett ; traducció de Marta Pera Cucurell
Novetats infantils
teve Smallman, Joëlle Dreidemy ; traducció de Laura Vaqué
Valerie Thomas i Korky Paul
Clémentine Mélois ; il·lustrada per Rudy Spiessert
Sophie Escabasse
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte