Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa gener 2022
Sabies que...
A les biblioteques exercitem el pensament crític. T'has preguntat alguna vegada si vius en una simulació? O si els robots o intel·ligències artificials podrien arribar a pensar per elles mateixes algun dia? O fins i tot si podrien aconseguir obtenir una consciència pròpia?
Fins i tot, us heu trobat en la situació que s'ha plantejat algun dilema que no sabries què escollir, davant d'un problema ètic?
Totes aquestes preguntes es plantejaran en els tallers on tractarem la realitat des de diferents perspectives.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd6. Xerrada "Salut cardiovascular: fes-la possible", a càrrec d'Andrea Álvarez de Lera i Marina Murillo Zarranz, Infermeres de Família i Comunitària del CAP Terrassa Nord. Activitat emmarcada dins del programa Cerquem Salut. Dimecres, 12 de gener a les 18 h.

Bd4. Es busquen artistes! Necessitem la vostra ajuda per fer un mural per la biblioteca, no cal experiència prèvia ni grans coneixements. Si ets un artista (o vols ser-ho), no ho dubtis i apunta't! Per a infants de 6 a 10 anys. Dijous, 13 de gener a les 18 h.

Bct. Aperitius musicals "La estación del Norte" de Roger Félez. Concert i conversa amb el músic. Dissabte, 15 de gener a les 12 h.
 
FacebookTwitter
 

Bd5. Taller "Aprèn a programar amb Scratch". Activitat emmarcada dins el programa Baixa del núvol. Per a infants de 6 a 12 anys. Places limitades. Inscripcions al 937350927, bd5@terrassa.cat o al taulell de la biblioteca. Dilluns 17, 24 i 31 de gener de 18 a 19 h.

Bd3. Club de joc. T'agrada jugar? Descobrirem plegats nous jocs, tot xerrant i ampliant horitzons cap a formes més plurals d'expressió audiovisual. Adreçat a famílies amb infants de 8 a 12 anys. Cal inscripció prèvia. Dimecres, 26 de gener de 18 a 19:30 h.

Bd2. Xerrada "Menopausa, una etapa per gaudir" a càrrec de Rosa Martín, Infermera del ASSIR CST. Activitat emmarcada dins del programa Cerquem Salut. Destinada a públic adult (dones). Dimecres, 26 de gener a les 18 h.

 
FacebookTwitter
 
Baixa del núvol

Totes les activitats i formacions en les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) estan incloses al programa "Baixa del núvol" que aglutina els diferents serveis que us poden ajudar a adquirir noves habilitats i competències o a perfeccionar-ne d'altres, com l'oportunitat d'aprendre a usar els ordinadors.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Consulta les activitats per fomentar el gust per la lectura dels infants que organitza la teva biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Sovint ens sentim poca cosa, però si mirem les persones que ens envolten, ens adunarem que podem ser grans, molt grans.
L'aparició de dues noies inconscients i amb ferides greus a l'entrada de l'hospital encarrila a Brunetti darrera la pista de dos joves venecians.
Desde un análisis de los temas que marcan tendencia en Instagram, las autoras describen algunas de sus prácticas sociales, cuyas implicaciones van más allá de la esfera digital.
Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessamí, pastissera i copresentadora del programa Cuines de TV3.
Recomanem

Què és el theremín?

Si preguntem al públic en general sobre aquesta paraula és molt probable que obtinguem un “com dius”? I és que d’entrada sona estrany.

La majoria desconeixem que és un instrument electrònic, que ja té més de 100 anys d’història, i que va ser inventat per casualitat pel científic i músic rus Lev Sergeyevich Termen, més conegut a Occident com a León Theremin (1896-1993) mentre provava un circuit electrònic per mesurar la densitat de gasos...

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte