Si no veus la informació, fes clic aquí.
Gener a les biblioteques de Montcada i Reixac
Activitats familiars

La primera Hora del Conte de l'any serà el proper dimecres 12 de gener a les 18h a la Biblioteca Elisenda amb la sessió "Contes per ser feliç", a càrrec d'Elisabet Ulibarri.

Per aquesta activitat cal fer inscripció prèvia.

Al gener també torna el Club de Lectura Infantil, adreçat a infants de 9 a 12 anys. A partir d'ara el Club el conduirà la Gemma García Vilardell. A la propera trobada els participants comentaran el llibre 'Estimat jo', d'Alain Allard. Serà el dissabte 22 a les 11h. Tornem a obrir places per participar! Si voleu conèixer històries, personatges, llibres i nous amics i amigues per comentar-los, us hi esperem! Més informació.


Biblioteca Can Sant Joan

A la Biblioteca Can Sant Joan podreu gaudir de la lectura dramatitzada d'un clàssic, la 'Caputxeta Vermella". Aquesta activitat serà el dimecres 26 a les 17h i està adreçada a infants de 2n a 4t de primària.

 

 

 

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Clubs de lectura
Novel·la

Els clubs de novel·la d'aquest gener seran:

Elisenda. Dimarts 11 a les 19h: 'La noia salvatge', de Delia Owens.

Can Sant Joan. Dijous 20 a les 18h: "La amiga estupenda", d'Elena Ferrante.

Els clubs de novel·la de les dues biblioteques de Montcada i Reixac estan conduits per l'Alícia Gili.

Si voleu saber les properes lectures del club o apuntar-vos, podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Club de lectura
Ciència-Ficció i Fantasia

El club de lectura de Ciència-Ficció i Fantasia torna aquest any a ser únicament virtual, després de consultar les preferències dels seus participants.

Aquest club està conduÏt pel Miquel Codony i la propera lectura serà 'Entrevista amb el vampir', de la recentment desapareguda Anne Rice. Serà el proper dijous 27 a les 19h per la plataforma Zoom.

Podeu consultar les dates i lectures de la temporada en aquest enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Llegir el Teatre

El projecte "Llegir el teatre" comença l'any amb la lectura de 'La Casa del Dolor', de Víctor Sánchez.

La trobada serà el proper dijous 27 a les 19h a la Biblioteca Elisenda, a càrrec de Joaquim Armengol.

Us deixem tota la informació del "Llegir el Teatre" i el formulari d'inscripcions en aquest enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Club de lectura jove

Ja sabeu que a la Biblioteca Can Sant Joan tenim un Club de Lectura Jove?

Gaudir de la lectura, fomentar la imaginació, viatjar sense moure’s de casa, riure, patir, sentir curiositat per com acaba una història, etc. és el que volem aconseguir amb la selecció de lectures.

La propera trobada serà el dijous 13 a les 19h i el llibre del mes és: 'Thornhill, orfanato para chicas', de Pam Smy. A càrrec d'Inma Rodríguez.

 
FacebookTwitterEmail
 
Instagram Live
L'hora del negroni

Com cada mes, tenim una cita per  l'Instagram Live! (@bibsmir)

En aquesta ocasió, la convidada serà la ballarina montcadenca Eva Nieto, molt coneguda al municipi i amb qui tenim moltes ganes de conversar.

Hem avançat "L'hora del negroni' a les 11h per ajustar-nos a l'horari de les classes de dansa de l'Eva. No us despisteu! Dissabte 15 de gener a les 11h.

 
FacebookTwitterEmail
 
Activitat en línia
Club de sèries

La sèrie 'Succession' serà la propera producció que comentaran els participants a la trobada del mes de gener, que serà el proper dilluns 24 a les 19h, a càrrec de l'Evelyn Arévalo.

'Succession' és una sèrie de televisió de drama nord-americana sobre una família disfuncional, propietària d'un imperi de mitjans audiovisuals i d'empreses d'entreteniment.

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Montcada i Reixac
b.montcada.em@diba.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte