Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa novembre 2021
Sabies que...
Des de la Xarxa de Biblioteques Públiques de Terrassa ens plau informar de l'ampliació d'aforament, espais i serveis de les biblioteques de la Bct xarxa.
 
Tal com estableix la Resolució SLT/3090/2021 de 14 d'octubre, les biblioteques de Terrassa obren al 100% de l'aforament i ja no es farà registre d'entrada a les persones usuàries per al control de la traçabilitat.
 
Seguim garantint la seguretat amb totes les mesures vigents.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd4. Bibliolab “Taller de curtmetratge Stop Motion” a càrrec de El Taller. En aquest taller de stop motion donarem vida a personatges inanimats, inventarem una història i crearem el nostre propi curtmetratge. Per a infants entre 7 i 12 anys. Dimecres, 27 d’octubre a les 18:00 h.

Bd2. Hora del conte “Història viatgera” a càrrec de la narradora Sandra Rossi. Per celebrar el Mes de la Pau. Per a infants de 4 a 9 anys. Dimarts, 5 de novembre a les 18:00 h.

Bd5. Setmana de la ciència. BiblioLab: "Circuits de paper". Taller per experimentar amb els circuïts elèctrics plans i aprendre com funciona l'electricitat.  Per a nens i nenes de 5 a 8 anys acompanyats d'un adult. Places limitades. Inscripcions al telèfon 93 735 09 27 i a bd5@terrassa.cat.  Dijous, 18 de novembre a les 18:00 h.
 
FacebookTwitter
 

Bd3. BiblioLab "Aterra sa i estalvi!" a càrrec d'Anaid Rosas. Aprendrem com es fa un paracaigudes, una mica d’història i construirem un que funciona per a les nostres figures d’acció! Recomanat per a famílies amb infants de 5 a 12 anys. Cal portar una figureta d’acció (ninot de plàstic tipus playmobil) que pesi uns 15-30 grams. Places limitades. Cal inscripció prèvia per telèfon 93 739 70 14 o a bd3@terrassa.cat. Divendres, 19 de novembre a les 18:00 h.

BctAperitiu Musical amb en Jan Diaz on vindrà a presentar el seu EP “Distancia”(2021) en format acústic juntament amb el seu company percussionista Juan Carlos Arévalo. Activitat adreçada a tots els públics. No cal inscripció prèvia. Dissabte, 20 de novembre a les 12:00 h.

Bd6. Taller familiar: "Cotxe propulsat". A càrrec de Smartions. En aquesta activitat dissenyarem el nostre propi vehicle a petita escala propulsat amb hèlix amb material simple. Activitat adreçada a famílies amb infants de 7 a 12 anys. Cal inscripció prèvia al telèfon 39 739 74 20 o a bd6@terrassa.cat.  Dilluns, 22 de novembre a les 18:00 h.

 
FacebookTwitter
 
Connecta't

Taller gratuït d’alfabetització digital. Durant aquest mes de novembre es realitzaran 3 tallers de formació en TIC a la Biblioteca Central, a la Biblioteca del districte 2 i a la Biblioteca del districte 6. Cal inscripció prèvia, tenir el carnet de la Biblioteca i ser major d’edat.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Aquesta tardor tenim noves activitats per a infants i famílies. Vine a descobrir-les!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Recull de dotze peces literàries escrites per diferents autors des d’una perspectiva feminista. On fugen dels estereotips i que responen a la diversitat sexual i a l’erotisme de la societat.
El que comença com una simple idea benintencionada es convertirà en els deu dies més esbojarrats de la vida de la Sophie... amb més d’una sorpresa inesperada.
Primer llibre que reuneix totes les pel·lícules del reconegut e icònic director nord-americà Wes Anderson. Amb fotografies detallades i anàlisis de cada llargmetratge.
Un dia, el senyor Gumpy decideix fer un passeig amb la seva barca on convidarà a tots els amics a conviure i a disfrutar de l’amor per la naturalesa. Un llibre il·lustrat ple de jocs visuals.
Recomanem

Ens estan matant! / Les Buch

 

El quartet de punk-rock terrassenc creat al 2017 constitueix una banda contundent, reivindicativa i feminista, amb l’objectiu d’expressar tot allò que les preocupa, o molesta d’una manera plana sense retòrica ni complicacions. 
Amb el disc “Ens estan matant!” (autoeditat, 2019), van quedar finalistes al concurs Sona9 2020, on es premia cada any els grups novells o emergents.
Les Buch van quedar segones, guardonades amb el “Premi Joventut 2020”, amb un directe potent en què aconseguiren presentar fins a nou cançons en vint minuts.
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte