Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa octubre 2021
Sabies que...

...el 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. 

Aquesta agenda marcarà l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030 i, conjuntament amb la resta d’agendes globals, configura un full de ruta d’actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd5. Parcs i biblioteques...Naturalment!. Dia Mundial dels Ocells. Taller de construcció de menjadores d'ocells casolanes . Activitat familiar adreçada a infants de 5 a 10 anys. Places limitades. Inscripcions a bd5@terrassa.cat, al telf. 937350927 o de forma presencial. Dilluns, 4 d'octubre a les 18h.

Bd2. Hora del conte: Riurà bé qui riurà darrer. A càrrec de Sherezade Bardají. Espectacle de petit format de faules, dibuixos i bèsties, moltes bèsties: lleons, ossos, pingüins...que despleguen les seves habilitats per entabanar la resta de feres. Adreçat a famílies amb nens de 3 a 9 anys. Cal inscripció prèvia al correu electrònic bd2@terrassa.cat, o al tel. 937869162. Dimecres, 13 d'octubre a les 18h.

Bd6. Xerrada: Cerquem Salut:  Que no t'atrapi la grip ni el COVID. A càrrec d'Albert Guerrero, infermer del Cap Nord de Terrassa. Places limitades. Més informació al telf 937397420, al correu electrònic bd6@terrassa.cat o a la biblioteca. Dimecres, 13 d'octubre a les 18h. 

 

 
FacebookTwitter
 

Bd4. Taller: Natura i creativitat. Si us agrada la natura i voleu ajudar a cuidar el vostre entorn, aquest és el vostre taller! Activitat emmarcada dins els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Més informació a la biblioteca districte 4 o al telf. 937397423. Dijous, 14 d'octubre a les 18 h.

Bct. Hora del conte: La revolta climàtica dels contes. A càrrec de Vivim del cuentu. Activitat inclosa en el marc del programa Biblioteques sense fronteres 2021. Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a bct@terrassa.cat, al telf. 93784589 o de forma presencial. Divendres, 15 d'octubre a les 18h.

Bd3. BiblioLab Art i Ciència: Els colors de la natura, a càrrec de Funbrain. Recomanat per a famílies amb infants de 4 a 10 anys. Cal inscripció prèvia al tel. 937397014 o al correu electrònic bd3@terrassa.cat. Divendres, 15 d'octubre a les 18h. 

 
FacebookTwitter
 
Activitats per a infants i famílies

Encetem el curs amb un programa ben variat d'activitats per a infants i famílies. No te'l perdis!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Escola de Literatura de Terrassa

La nova Escola de Literatura de Terrassa oferirà tallers d’escriptura i seminaris de literatura en grups de format reduït. 

Adreçats a persones que tinguin inquietuds literàries, però que necessitin un guiatge per aprofundir en les tècniques específiques de la prosa i la poesia.

Proposta sorgida de la Taula Sectorial de Lletres i Pensament del Consell de Cultura, l'organitza l'associació Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa amb l'assessorament acadèmic de l'equip de l'Escola Bloom de Barcelona i amb la participació i el suport de l'Ajuntament de Terrassa. 

Més informació aquí.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Es diuen Paula, Judith, Brida, Malika i Jorinde. Es coneixen perquè el destí ha volgut que les seves vides es creuessin. Van viure la caiguda del Mur quan eren molt joves.
La Will Parker fa tres anys que es ajudant de la Lillian Pentecost, la detectiu mes famosa i solvent de Nova York. Dotada d'unes habilitats úniques, aviat esdevé imprescindible en el dia a dia.
El pitjor llibre de tots els temps fa honor al seu nom: una historia tòpica, uns personatges avorrits...
Hi ha un camió de mudances aparcat davant l'edifici on viu la Clàudia. Té un veí nou! Quina cara fa? A què es dedica? Per què viu sol?
Recomanem

Ciclomontañismo: viajar en bicicleta por las monañas del mundo, de Juanjo Alonso.

En aquest manual, que combina la passió per la muntanya i el ciclisme, hi trobaràs tots els consells necessaris per a emprendre una travessa de muntanya amb bicicleta. Juanjo Alonso, conegut com a Kapitán Pedales i pioner en aquesta disciplina emergent, explica amb tot detall el que es necessita per a poder afrontar amb èxit una aventura tan apassionant. L'autor, que va fer la volta al món en bicicleta a principis dels 90, és un gran expert i no deixa al marge cap detall. Imprescindible!

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte