Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de setembre
Ampliem l'horari d'obertura

El mes de setembre arriba carregat de novetats.

A partir del 15 de setembre la biblioteca amplia el seu horari d'obertura:

. Tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.00

. Matins de dimecres, divendres i dissabtes de 09.30 a 13.30

També posem en marxa els diferents Clubs de Lectura de la biblioteca, aquest any com a novetat us volem oferir el Club de Cinema. Inscripcions obertes!

Recordeu que és obligatori l'ús de mascareta i gel hidroalcohòlic per accedir a l'equipament.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Club de Cinema

T’agrada el cinema? T’agradaria compartir opinió sobre les teves pel·lícules preferides, o els directors o actors que admires? A la biblioteca estem buscant usuaris com tu per formar un club! Un Cineclub, en el qual trobar-nos i compartir les nostres experiències i sensacions sobre el setè art. Us animeu?

Inscripcions obertes.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Club Llegir el Teatre

Si t’agrada el teatre, descobriràs moltes coses i curiositats del món del teatre. Els nostres conductors són membres del grup de teatre amateur Cul-i-seu, ens fan veure molt més enllà. Des de l’autor de l’obra, la direcció, l’escenografia, …. A més ens ho passem d’allò més bé, … som gent de teatre.

Inscripcions obertes.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Club LiceuBib

La Biblioteca  participa en el  projecte LiceuBib impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu.

LiceuBib és un projecte que apropa l'òpera als ciutadans.

Ens endinsem en algunes de les òperes que el Liceu  ofereix  cada temporada. Descobrim els compositors, els textos literaris i escoltem fragments de les òperes escollides.

Inscripcions obertes.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Book Club

Book Club, is a reading club in English where some readers comment and share their sensations about a book. The meeting is going to be the third Saturday every month, in order to improve the level of this language.

Once that be registered, you acquired the agreement to attend and participate, and always respect the ideas and opinions from participants. David Requena is going to be our guide and who will encourage the participation.

Open registrations.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
MiniClub

Club de lectura familiar adreçat a nens i nenes de 3 a 6 anys i a les seves famílies, per fomentar el gust per la lectura i la seva descoberta a través de la lectura compartida.

Abans de cada sessió, les famílies s'emporten un exemplar en préstec del llibre triat per llegir-lo a casa i després a la trobada a la biblioteca el llegim conjuntament.

Inscripcions obertes.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Club de Lectura infantil

Si tens entre 9 i 12 anys, t’agrada compartir aventures, experimentar noves sensacions i llegir, t’esperem al Club de Lectura Infantil.

Ens trobem un cop al mes i compartim les nostres idees entorn a la lectura i descobrim què s’ amaga darrera dels llibres. Anima’t i participa-hi.

Inscripcions obertes.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
De l'1 al 22 de setembre
El món amb ulls d'infant

Recull 15 anys del Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes.

L’exposició és un homenatge a la trajectòria d’aquest concurs on els infants, a través dels seus contes, són cronistes de la societat actual sobre la qual proposen solucions per al futur.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Del 6 al 30 de setembre
Pintura

Exposició de l'artista Santi Purtí.

 
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA ADULTS
Imma Monsó
Carles Porta
Ali Smith
Jorge Molist
Carlos Aurensanz
Carmen Laforet
Ashley Audrain
Marion Brunet
NOVETATS INFANTILS
John Kelly
Elena Favilli
Guió i dibuixos: Fermín Solís
Clare Lloyd
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte