Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa setembre 2021
Sabies que...

...les biblioteques esdevenen llocs de trobada per a totes les persones interessades en la literatura, en les seves manifestacions i amb ganes de comentar i intercanviar impressions literàries? Aquí hi pots trobar tot el programa de clubs de lectura per a adults, joves i infants per al curs 2021-2022. Inscritu-te al que més t'agradi a partir del proper 13 de setembre!

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Destaquem

Bd6. Fem estiu!.Taller de lírica urbana. Musicalitzarem els versos. Taller de rap on combinarem elements musicals urbans com el hip hop i el rap, amb elements lírics. Activitat adreçada a joves entre 14 i 17 anys. Més informació al 93 739 74 20 o al correu electrònic bd6@terrassa.cat. Organitzen bd6 i Districte Jove. Dimecres 15 de setembre a les 18 h. (pendent enllaç agenda)

Bd2. Laboratori de lectura "El rebost del cau", a càrrec d'Oh! contes. Laboratori dissenyat en homenatge als 50 anys de la publicació de "Frederick", de Leo Lionni. Els ratolins busquen provisions per al llarg hivern. En una roca, un ratolí, de pestanyes caigudes i aire melancòlic, roman contemplatiu. Un laboratori per omplir el rebost dels nostres caus i habitar, per uns instants, la ciutat secreta dels formatgers de més prestigi. Activitat dirigida per infants a partir de 5 anys (acompanyats de familiars). Cal Inscripció prèvia a bd2@terrassa.cat o trucant al 93 786 91 62. Dijous 16 de setembre a les 18 h. 

Bct. Nascuts per llegir: "1, 2, 3...Oh! Contes". Vols sentir contes meravellosos? Vols venir i que et regalin les orelles amb històries inoblidables?L'activitat es durà a terme amb les mesures de prevenció necessàries.. Per a famílies amb infants d'1 a 3 anys. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 789 45 89. Dissabte 18 de setembre a les 11h.

 

 
 
FacebookTwitterEmail
 

Bd5. Terrassa llegeix... . Presentació del llibre "Entre tu i jo, mare", de Montse Rusiñol. Una dona, ja madura, vetlla la seva mare agonitzant. Veure-la en aquest estat terminal li produeix un efecte mirall i li farà reviure tota la seva vida, enfrontada a la d'ella. Cal inscripció prèvia al tel. 937350927 o a bd5@terrassa.cat. Dimarts, 21 de setembre a les 18:30 h.

Bd3. Exposició "ODS reptes compartits": vol donar a conèixer cada un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, aportant algunes dades que ens ajuden a entendre millor la situació de vulnerabilitat en que es troba cada àmbit, així com petites fites que cada persona pot fer en el seu dia i les fites sindicals que ens marquem per tal de contribuir a assolir aquests objectius. Del 27 de setembre al 9 d'octubre.

Bd4Xerrem: grups de conversa en català Xerrem. A càrrec de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL).     Grup POU: Espai social de conversa, comunicació i apoderament personal de col·lectius de gent gran. Cada dimarts a les 10:30 h.    ?Grup Avançat: Una proposta per començar tot just a parlar català. Tots els dijous de 16 a 17 h. 

Inici a l'octubre. Inscripcions a partir del 13 de setembre.

 

 

 

 

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Activitats per a infants i famílies

Encetem el curs amb un programa ben variat d'activitats per a infants i famílies. No te'l perdis!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Torna el cicle "Terrassa llegeix..."

Tornen les presentacions de llibres a les biblioteques amb el cicle "Terrassa llegeix...". Prepara l'agenda!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats destacades
El club blaugrana ha arribat exhaust a l’era de la pandèmia, víctima d’una dècada amb una gestió que ha passat de ser deficient a temerària.
La Segunda Gran Guerra llega a su fin y el mundo emprende una tortuosa reconstrucción. Concluidas sus funciones como colaboradora de los servicios secretos británicos, Sira afronta el futuro con ansia
L'epidèmia del coronavirus està capgirant la manera com entenem el món i la medicina, que és tant com capgirar la manera com entenem la vida.
El dejuni intermitent ha arribat per quedar-se i no passa un dia sense que sentim parlar dels seus beneficis, malgrat que tanta informació sobre aquest tema pugui arribar a confondre'ns.
El rei va nu i tothom ho sap. L'armadura política, mediàtica, econòmica i judicial que es va construir a mida de Joan Carles I durant la Transició, cau a pedaços.
Robatoris, desaparicions, misteris… Qui no ha somiat de petit ser el famós Sherlock Holmes? Fes-te detectiu amb aquest llibre-joc interactiu i ple de sorpreses i resol un total de 17 misteriosos fets.
La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l'estiu quebeques per organitzar una trobada familiar a l'antic xalet de vacances.
Desconnectats ens presenta una família i com tots ells passen gran part del seu temps enganxats a les pantalles. La situació s'anirà complicant i, sense adonar-se'n, s'aniran desconnectant entre ells.
Recomanem

Michael Jordan : la biografía definitiva, de Roland Lazenby

Hi ha hagut diversos jugadors llegendaris al llarg de la història de la millor lliga de bàsquet del món, l'NBA, però n'hi ha un que segurament sobresurt de la resta: el 23 dels Chicago Bulls, l'inigualable Michael jordan.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte