Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí d'agost
Marxem de vacances

La biblioteca romandrà tancada uns dies, en concret del 9 al 22 d'agost.

Et podem preparar lots de llibres perquè puguis gaudir de la lectura aquests dies d'agost a la piscina, a la platja, a la muntanya o al sofà de casa. Passa per la biblioteca i demana'ns el que vulguis, preparem lots personalitzats, temàtics i variats per a tota la família.

I si prefereixes la lectura al llibre electrònic, a la tauleta o al mòbil et pots connectar a  l'E-biblio, el servei gratuït de llibres electrònics adreçat a tots els usuaris amb carnet de biblioteca.

Pots accedir als continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel.ligents.

Hi trobaràs obres de ficció per adults joves i infants, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre. Obres de no-ficció, revistes, i més de 2000 títols de pel.lícules, curtmetratges, concerts i documentals.

Bon estiu!

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Novel·les per a estats d'ànim

Si aquest estiu et ve de gust llegir i no trobes res adient als teus gustos, volem donar-te un cop de mà gràcies a una selecció de títols agrupats per estats d'ànim que et permetrà trobar el llibre que més t'escaigui: per a somiar impossibles, per a explorar nous mons, per a malalts d'amor, per a cargolar-se de riure, per a sospitar, ...

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Pel.lícules per passar l'estiu

El prestatge virtual de cinema et recomana una tria de pel.lícules pels vespres de calor. Gaudeix de les bones pel.lícules aquest estiu!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Els Jocs Olímpics de Tòquio 2020

Aquest estiu se celebren els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, un any més tard del previst a causa de la pandèmia de la Covid-19. El comitè organitzador va decidir mantenir el nom original.

La llista d’esports que esdevenen olímpics creix, i a Tòquio arribarà a les 50 disciplines. Debutaran el karate i l’escalada esportiva, el surf i l’skateboarding, que s’han inclòs amb l’objectiu d’atreure el públic jove. A més a més, tornen el beisbol i el softbol després de 13 anys d’absència.

Poc després dels Jocs Olímpics l’esport continuarà amb els Jocs Paralímpics, on competeixen esportistes amb alguna discapacitat. Del 24 d’agost al 5 de setembre de 2021 Tòquio serà la seu de la 16a edició de la competició, amb representants de 97 delegacions. S’hi podran veure 22 disciplines diferents, amb l’estrena del bàdminton i del taekwondo.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Especial Estiu al Gènius

Gaudeix d'un estiu on tant les fruites i les verdures com les faules de La Fontaine seran seran protagonistes. Serà un estiu molt esportiu amb els Jocs Olímpics de Tòquio. També pots disposar de les nostres recomanacions literàries.

Aprofita també les manualitats i els passatemps proposats.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats Cinema Adult
Dirigida per Salvador Calvo
Temporada 1. Creada per Joaquín Oristrell
Una pel·lícula de Icíar Bollaín
Dirigida per Pilar Palomero
Novetats Llibre Infantil
Il·lustracions de Yayo Kawamura
Luis Amavisca, Erica Salcedo
Text: Raimon Portell ; il·lustracions de Sergi Portela
Text de Benoît Broyart ; il·lustracions de Félix Rousseau
Novetats Novel·la
Maria Lluïsa Amorós
Alan Parks ; traducció de Xavier Zambrano
Alba Sabaté
Rebecca West ; traducció de Mar Vidal
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte