Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa juliol-agost 2021
Sabies què...

Ja ha tornat l’estiu i esperem que gaudiu del bon temps i de la bona companyia, nosaltres seguirem al vostre costat. Per això estarem donant servei durant els mesos de juliol i agost perquè pugueu venir a gaudir de les nostres sales i fer tots els préstecs dels llibres que desitgeu.


A més a més, volem que els infants recuperin una mica el temps perdut i per això farem més activitats que mai. Podeu consultar la nostra programació aquí o pregunteu a la biblioteca més propera que tingueu.

Us desitgem molt bones vacances!

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Destaquem

Bd5. Hora del conte: "L'home d'aigua" a càrrec de la Companyia Peus Grossos. Places limitades. Cal inscripció prèvia al tel. 937350927 o a bd5@terrassa.cat. Dimarts, 29 de juny a les 18 h.

Bct. (I+D) Laboratori de creativitat: “A casa!” Perquè tots tenim dret a un habitatge i a tots ens agrada sentir-nos "com a casa", però... què és realment una casa? Vine a la biblioteca i ho descobriràs! Activitat per a famílies amb infants de 4 a 9 anys. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 789 45 89. Dijous, 8 de juliol, a les 17,30 h.

Bd4. Laboratori de lectura: "Juguem amb l'Elmer". Per a famílies amb infants de 3 a 6 anys. Cal inscripció prèvia, des de la setmana anterior. Places limitades. Dimecres, 7 de juliol a les 18 h.

 

 
FacebookTwitter
 

Bd2. Hora del conte: "En Bum i el tresor del pirata" a càrrec de la companyia Homenots. Activitat recomanada per a infants entre 4 i 8 anys. Gratuït. Places limitades. Cal inscripció prèvia per telèfon 937869162 o per correu electrònic bd2@terrassa.cat. Dimecres, 7 de juliol a les 18 h.

Bd6 i Bd3. Hora del conte: "En Bum i l'estel dels desitjos" a càrrec de la Companyia Homenots. En Bum s’assabenta que el Rei Fosc va tancar injustament l’estel dels desitjos i el vol alliberar. Però no serà fàcil, en Bum i les seves amigues i amics hauran de fer front a un munt de perills i superar la prova del mocador groc, se’n sortiran? Activitat adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys. Gratuït. Places limitades.

Bd6. Inscripcions en persona o per correu electrònic a bd6@terrassa.cat. Divendres, 9 de juliol a les 18h

Bd3. Cal inscripció prèvia al tel. 93 739 70 14 o al correu electrònic bd3@terrassa.cat. Dimecres, 14 de juliol de 2021 a les 18:30 h

 
FacebookTwitter
 
Horaris d'estiu de les biblioteques

Ja pots consultar quins dies tens per venir a buscar les teves lectures d'estiu.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
La bct xarxa a la Festa Major

Les biblioteques també participem a la nostra gran Festa Major. Ja podeu consultar les nostres activitats. Recordeu que les places estan límitades.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Novetats destacades
Conté les eines utilitzades pels millors psicòlegs del món per deixar de preocupar-nos, gaudir de la vida més intensament, no tenir complexos, desactivar les persones difícils, etc.
En una humilde bahía pesquera de Pasajes, en los años setenta, rodeada de muelles de pesca, estibadores, humedad y salazón, se forja una fuerte amistad entre Pakutxa y Celeste, dos niñas de cinco años
Deu dels joves més prometedors del país, menors de vint-i-tres anys, han estat convidats a un campament molt especial als Pirineus. El precursor d'aquesta idea és Fernando Godoy, home riquíssim...
Hi ha persones que desperten tanta fascinació com rebuig, que t’atreuen com un imant i alhora et fan por, i alguna cosa et diu que val més que te’n mantinguis lluny.
En aquest llibre hi trobareu uns quants arbres que us faran companyia. Cada arbre ens parla de la seva vida i tambe de la nostra vida. Coneixes l'Arbre Viatger? I l'Arbre Curiós, L'Abre Far...?
Ella, l'Ari, tot i que només té dinou anys, està triomfant arreu amb els seus raps estripats i punyents. Ell, l'Aran, és ballarí i dalt de l'escenari és la mescla perfecta de força i delicadesa.
La Martina acaba d'arribar a Treviu, un poblet on ha estiuejat tota la vida. Necessita fugir de Barcelona i allà, envoltada de records d'infantesa. Pero quan arriba han profanat 3 tombes.
Una nit d'agost l'escriptor Sebastià Janowsky troba un cadàver entre els convidats a una festa privada al barri del Carmel; pocs minuts després perd el coneixement.
Delparaíso es un lugar seguro, vigilado las 24 horas, lujoso e inexpugnable. Sin embargo, sus muros no protegen del miedo, del amor, de la tristeza, del deseo y de la muerte.
En la Barcelona de finales del siglo XIX, Amelia Rovira, hija de una de las familias más prósperas, quiere cumplir su gran sueño, convertirse en maniqui.
Islas Chatham, 1835. La joven moriori Kimi ha sido testigo de la invasión maorí de sus tierras. Ha comprendido que las leyes de sus dioses no la pueden proteger ni de los maoríes ni de los blancos.
En un poblet en recessió de les muntanyes de Noruega, en Roy porta una vida senzilla i tranquil·la. Però un dia arriba de visita el seu germà petit acompanyat de la seva dona, una glamurosa arquitecta
Recomanem

Dues germanes, de David Foenkinos

Jo t’aconsello que no llegeixis ni tan sols la contraportada. Obre el llibre per la primera pàgina i comença a devorar la història tal com la mostra l’autor, despullada i sense filtres. D’aquesta manera aniràs comprenent les actituds de la protagonista i entraràs directament en un món desconegut i irreversible.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte