Si no veus la informació, fes clic aquí.
Més ganes que mai d'estiu (juny 2021)
El ventall de l'estiu
La cultura t'allibera

Aquest any sí! El 2021 les biblioteques tornem a repartir el ventall que editem anualment per refrescar els moments més calorosos de l’estiu.  Enguany, està il·lustrat per Viena Boeda finalista dels Premis Junceda 2019 de Futurs Creadors amb una màxima inspiradora “La cultura t’allibera”. No oblidis de fer-te fotos amb el ventall i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaCulturaAllibera.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Gènius
Un any ple de faules de la Fontaine

Qui no ha fet mai el gandul com la cigala o ha presumit de córrer més ràpid que ningú com la llebre? Aquest any celebrem el naixement de La Fontaine envoltats dels protagonistes de les seves faules. Des del portal infantil Gènius seguim la màxima de La Fontaine “d’instruir complaent” per educar tot gaudint de la lectura. 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Any internacional
Un món sostenible és possible

Suma’t amb nosaltres al repte de la sostenibilitat i al poder del potencial creatiu per poder canviar el món i deixar de comprometre les possibilitats de les generacions futures. Les biblioteques et convidem a fer-ho plegats tot compartint recursos i iniciatives per a  cercar noves respostes i solucions al repte de la sostenibilitat en la nostra vida quotidiana i en la nostra comunitat.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Escriure de cinema
Per als amants del setè art

Descobreix una nova perspectiva de les pel·lícules rellevants de diferents èpoques, estils i gèneres a través de les crítiques realitzades a les biblioteques pels participants del projecte Escriure de cinema. Tens seixanta-cinc textos sobre pel·lícules que es plantegen diferents models de societat en situacions tan complexes com l’actual: des del clàssic musical Màgic d’Oz a la darrera versió de Blade Runner

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Arts escèniques
Torna a gaudir d'un estiu ple de teatre

No t’atabalis amb l’eclosió de festivals d’arts escèniques durant els mesos d’estiu. Per tal que et puguis organitzar, hem recollit les cites imprescindibles a Catalunya, Espanya i Europa perquè en prenguis nota i no et perdis res del que t’interessa. Busca la proposta que més t'agradi. Ens hi acompanyes?

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Reciclatge
Un bon hàbit, una gran recompensa

Diàriament consumim recursos per dur a terme les nostres activitats quotidianes i, en aquest procés, generem milions de residus i gastem massa energia. Si reduïm, reciclem, recuperem i repensem tindrem un món millor. Descobreix com fer-ho a la Biblioteca Virtual.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Instagram
De paraula, diàlegs entre autors i llibreters

Des del canal @bibliotequesxbm d’Instagram t’esperem dimecres 16 de juny a les 19 h amb l’escriptora Irene Pujadas i la llibretera Marina Porras. Parlaran de la darrera novel·la de l'autora ‘Els desperfectes’, un recull de relats breus que va guanyar el Premi Documenta 2020.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte