Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de juny
  
Dissabte 5 de juny a les 11h.
Inauguració de la Fira del Vapor

El proper cap de setmana torna la Fira del Vapor a Sant Vicenç. La Fira vol recrear la vida quotidiana de quan el tèxtil i el ferrocarril anaven a vapor, entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

La fira s'inaugurarà a l'auditori amb una xerrada de l'historiador Llorenç Ferrer que porta per títol "Vinyes i fàbriques. Sindicats i ateneus. La vida quotidiana a Catalunya a començaments del segle XX"  i l'actuació del grup Violines de l'Escola Municipal de Música.

La sala d'exposicions de la biblioteca també acull l'exposició "Sant Vicenç de Castellet: cotó, pedra i vapor" que es prodrà visitar el cap de setmana de la fira i s'allargarà fins el 30 de juliol.

Si voleu fer un viatge en el temps, no us perdeu la Fira del Vapor!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 4 de juny a les 18.30h.
Taller infantil

Amb motiu de l'Any Internacional de les Fruites i les Verdures hem programat un taller infantil de construcció d'un mòbil.

Cal inscripció prèvia i les places són limitades. El taller està adreçat a infants de més de 5 anys.

 
FacebookTwitterEmail
 
De l'1 al 18 de juny
Projecte "Kumira"

Els alumnes de 1r d'ESO del FEDAC Sant Vicenç han preparat una exposició sobre el projecte "Kumira".

Es tracta d'un projecte que simula un viatge des de Rwuanda fins a Catalunya passant per Níger i el Marroc, aprenent sobre la cultura, la música i el paisatge.

 
FacebookTwitterEmail
 
Del 2 al 22 de juny
La carbassa, la poma i el pèsol, tres vegetals... molt femenins!

La carbassa, la poma i el pèsol estan relacionats amb tres protagonistes joves d'uns relats: la Ventafocs, la Blancaneu i la Princesa del pèsol. Què tenen a veure aquests relats tan antics amb l'actual segle XXI? Per què n'hem de seguir parlant?

Vine a sala infantil i trobaràs la resposta!

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Novetats Música
Música pop
Blues / Soul
Jardín náufrago / Javier Hernando
Música electrònica
Música pop / Música country
Novetats Cinema
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte