Si no veus la informació, fes clic aquí.
Abril de 2021
Novetats
Sant Jordi 2021

Després de l'atípica jornada celebrada l'any passat, enguany la biblioteca de l'Ametlla del Vallès et proposa un tastet de les novetats d'aquest Sant Jordi

Vine a la biblioteca a gaudir del Dia del llibre i la rosa a casa nostra, remena i tria lectures. Si t'emportes en préstec tres llibres abans del 23 d'abril entraràs en el sorteig d'una panera cultural. 

Potser aquest tampoc serà un Sant Jordi habitual, però segur que serà especial.

Ah! i aprofitem aquest butlletí per dir-te que ja pots passar a recollir el llibret amb la programació d'activitats d'aquest trimestre, també el pots consultar aquí

T'esperem!

Bon Sant Jordi!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVEL·LA I CÒMIC
Aurel
Bosch, Xavier
Cercas, Javier
García Tur, Víctor
Marías, Javier
O'Farrell, Maggie
Quintana, Gerard
Roca, Paco
CONEIXEMENTS
García Orea-Haro, Blanca
Izagirre, Ander
Murakami, Haruki
Néraudeau, Valentin
Obama, Barak
Pouydebat, Emmanuelle
Weschler, Toni
CONTES I CÒMIC INFANTIL
Blyton, Enid
Bonilla, Rocio
Castellví Miquel, Alba
Fombelle, Timothée de
Hematocrítico
Isern, Susanna
Muncaster, Harriet
Munsch, Robert N.
CONEIXEMENTS
Aladjidi, Virginie
Banfi, Cristina M.
Baumann, Anne-Sophie
Boidol, Jenny
Chevannes, Sabrina
Goes, Peter
Winter, Jeanette
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
L'Ametlla del Vallès. Biblioteca Josep Badia i Moret
Carrer Torregassa, 35-37 08480 L'Ametlla del Vallès
Tel 938 431 966
b.ametllav.jbm@diba.cat
www.biblioametlla.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte