Si no veus la informació, fes clic aquí.
Especial presentacions literàries
Activitats presencials
Presentacions literàries
Iniciem un cicle de trobades amb autors i autores de forma presencial. Ara que s'acosta Sant Jordi, i en col·laboració amb la llibreria La Llopa, la biblioteca torna a ser espai de presentacions literàries.  
 
Les trobades es faràn al pati de la biblioteca (entrada pel c/ Esglèsia) i seguint les mesures d’higiene i seguretat determinades pel Procicat, l’aforament està limitat a 30 persones.
Reseva el teu lloc!
 
Les presentacions literàries es podran seguir en directe a través del Facebook de la biblioteca. I en diferit, al nostre canal Youtube.
 
Si t'interessa un exemplar del llibre signat per l'autor pots comunicar-te amb la Llibreria La Llopa per aconseguir-lo.
 
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 31 de març a les 18:00 h.
"La casa dels avis" de Vicenç Villatoro

L’escriptor i periodista Vicenç Villatoro, amb més de 30 llibres publicats, ens presenta la seva darrera obra, "La casa dels avis" l’epopeia d’una família catalana al llarg de més d’un segle.

Aforament limitat, reservar lloc.

 
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 9 d'abril a les 18:00 h.
"L'home que va viure dues vegades" de Gerard Quintana

El líder de Sopa de Cabra i escriptor, Gerard Quintana, presenta el seu darrer llibre que descriu una història de segones oportunitats, d’exploració de l’amor incondicional, que pot anar més enllà de la vida. "L'home que va viure dues vegades" ha rebut el 41è Premi Ramon Llull.

Aforament limitat, reservar lloc.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 14 d’abril a les 18:00 h.
"Bruixes 1617: l’any del diluvi" d’Oriol Garcia Quera

Durant el segle XVII diverses dones foren acusades de bruixeria i comdemnades a la forca o a la foguera. Però qui eren realment aquestes dones i qui eren els seus perseguidors?

Oriol Garcia ens ho explica en aquesta novel·la gràfica.

Aforament limitat, reservar lloc.

 
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 16 d’abril a les 18:00 h.
"La casa de foc" de Francesc Serés

Un foraster arriba en un lloc carregat d'història viva, on res no és el que sembla. "La casa de foc" ha guanyat el Premi Proa 2020. 

Aforament limitat, reservar lloc.

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Calella. Biblioteca Can Salvador de la Plaça
Plaça de l'Ajuntament, 31 08370 Calella
Tel 937 690 386
b.calella.csp@diba.cat
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat