Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de març
Exposició La imatgeria santvicentina

Fins el proper 26 d'abril podreu visitar l'exposició sobre els elements festius de Sant Vicenç de Castellet.

Entre els elements que es podran veure destaquem els barons de Castellet, el Marià i na Paula, que són els gegants oficials de Sant Vicenç. També hi són la família de dimonis: el Malparit, la Figaflor, el Nen, la Nena i el Malparidet acompanyats de les bèsties. No ens oblidem dels gegants de la Plaça d'Espanya, el Patilles i la Francesca i dels gegants de l'Escola Bressol El Niu, la Tina i el Janot.

L'exposició està produïda per la Regidoria de Cultura, el disseny gràfic és del Jordi Largo i compta amb la col.laboració de la Colla de Geganters de Sant Vicenç.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Fins al 22 de març
Exposició Mirades de futur

Exposició fotogràfica que neix fruit del projecte de fotografia participativa i mentoria grupal elaborat pels nois i noies del GR16-18: Art per afrontar l’emancipació, de l’Associació Punt de Referència.

L’exposició  parteix de les seves reflexions, dubtes, experiències, inquietuds, somnis i reptes en relació al procés d’emancipació, obligat als 18 anys. Representa una mirada col·lectiva que ens convida a endinsar-nos en les seves vides per fer visible allò que sovint queda invisible.
 
FacebookTwitterEmail
 
Fins el 30 de març
Exposició Verstialitats

Mostra de fotografies que combinen poesies de diversos bestiaris i muntatges fotogràfics, elaborats per les biblioteques del Bages-Berguedà-Moianès i basats en les imatges del llibre Retratos Animales de Yago Partal.

 
FacebookTwitterEmail
 
Fins el 30 de març
Exposició Pere Quart / Poeta Joan Oliver / Radical

Mostra del poemari del poeta amb motiu dels 120 anys del naixement de l'escriptor.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Dimecres 10 de març a les 18.30h.
Club Llegir el Teatre

Nova edició del Club Llegir el teatre en format virtual a càrrec de Cul-i-seu.

Comentarem "La nit de la iguana", un cant a la bellesa i a la llibertat. Anys quaranta, en un racó perdut de la costa del Pacífic a Mèxic. Mentre grups de turistes alemanys celebren en banyador els bombardejos de la Luftwaffe sobre Londres, l’antic reverend Lawrence T. Shannon, reconvertit en guia turístic després d’haver estat expulsat de la seva església i haver passat una temporada en una clínica psiquiàtrica, es retroba amb una antiga amant que regeix un petit hotel costaner.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Saturday, march, 20th at 11am
Book Club

In this new Meeting at the virtual BookClub we will share opinions about reading “The summer without men”, a vital, brilliant and irònic meditation on female identity.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Divendres 26 de març a les 17.30h.
Club de lectura de novel.la

Nova edició del Club de novel.la virtual a càrrec del poeta Carles Morell.

Comentarem l'obra "El soroll del temps" de Julian Barnes una magnífica obra sobre la lluita d'un home excepcional per mantenir la seva llibertat creativa i la seva integritat moral, a risc de passar a la història com un covard.

 
FacebookTwitterEmail
 
Del 8 al 14 de març
Setmana de la Dona: Fotodones 21

Pensa en una dona que hagi format part de la teva vida, que és o ha estat un referent per tu. Escull una imatge que la representi i penja-la als stories de l'Instagram amb una breu explicació, junt amb el hastag #fotodones21

Aquest any volem fer un homenatge a aquelles dones que han mogut muntanyes i han superat mil adversitats, dones anònimes però imprescindibles, ja que no seríem aquí si no fos per elles.

Animeu-vos a participar!

 

 
FacebookTwitterEmail
 
Novetats Infantils
Géraldine Collet, Sébastien Chebre
Emanuelle Massonaud i Mélanie Combes
text: Laura Arcarons Martí i Carlota Coll Gutiérrez ; il·lustracions: Eva Palomar
Joaquim Fargas / Sergi Bravo
Novetats Novel·la
Contes de varis autors
Mark Haddon
Haru
Alicia Giménez Bartlett
Novetats Coneixements
Alexandre López-Borrull
Xantal Llavina
Sarah Frier
Jill Clay
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte