Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa març 2021
Sabies que...

Les Biblioteques públiques de Terrassa reprenem les sessions d'hores del conte? 

Tot i la situació actual, en la que les biblioteques no podem acollir activitats presencials als nostres espais, no volem que els infants de la ciutat perdin el bon costum d'escoltar contes. És per això que un cop al mes, farem una sessió virtual de contes a través del compte d'Instagram @bctxarxa. 

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Dia Internacional de les Dones

Commemorem el Dia Internacional de les Dones amb mostres de llibres al llarg de tot el mes de març i activitats en línia. No podem deixar de reivindicar enguany el paper i la importància que les dones han tingut durant la pandèmia i el confinament de fa un any. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Dia Mundial de la Poesia

Com ja sabeu el 21 de març és el dia mundial de la poesia, i per tant les biblioteques de la ciutat us animem a participar escrivint el vostre poema o compartint-ne un que us agradi a través d'aquest enllaç del 26 de febrer al 26 de març. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
 

 

 
FacebookTwitter
 
Novetats destacades a la bct xarxa
El mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard.
Un grup de joves d'un poble de muntanya no vol seguir la tradició familiar que els obligaria a quedar-se a casa conreant les terres. L'enfrontament amb els seus esdevé un combat constant i inútil.
La Nura ha descobert el secret que amaga el melic. Ara ja sap que en surt un fil invisible que la uneix a totes les persones que mes s'estima: la mare, el pare, els avis, els tiets, els cosins, els am
Em dic Anita Garcés, tinc vuit anys i escric un diari. El papa viu a l'Antàrtida amb els pingüins i la mama és una escriptora de best-sellers.
Consulta totes les novetats arribades a les biblioteques de Terrassa
Consulta els documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Recomanem

Natural mente : píldoras de ciencia y conciencia para disfrutar de la naturaleza sin dañarla / César - Javier Palacios

Amb Natural mente ens trobem davant d’un llibre ple de petites històries relacionades amb la natura. El seu autor és un periodista especialitzat en temes medi ambientals. Ha reunit una vintena d’articles que són una delícia de llegir. Tracta temes molt diversos: el despoblament rural, el malbaratament alimentari i la seva relació amb les migracions de les aus, el canvi que s’està produint en els nostres hàbits alimentaris.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte