Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa febrer 2021
Sabies que...

Les Biblioteques públiques de Terrassa (bct xarxa) oferim lots temàtics als centres educatius i per al projecte Lecxit?

Les biblioteques estem molt compromeses amb l'educació, i durant aquests mesos de restriccions no hem parat per a poder seguir oferint en préstec, els documents necessaris per a complementar els projectes curriculars que les escoles i els instituts de la ciutat estan duent a terme. Diverses entitats també han fet ús d'aquest servei.
 

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Parcs i biblioteques... Naturalment!: properes activitats (en format virtual)

Les Biblioteques públiques de Terrassa, conjuntament amb d'altres biblioteques de la comarca, seguim donant a conèixer el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Us convidem a participar a les activitats d'aquest trimestre que realitzarem en format virtual.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
La biblioteca a la butxaca

BibliotequesXBM és l’aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que et permet desar el teu carnet de la biblioteca i el de la teva família al teu mòbil, per accedir als serveis de les biblioteques. També pots consultar el catàleg de la XBM i el teu espai personal, on podràs veure quins documents tens en préstec, renovar documents, fer reserves o cancel·lar-les. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
 

 

 
FacebookTwitter
 
Novetats destacades a la bct xarxa
Saps quin és el rècord del món de jugar a fet i amagar? Els components de Llegendes del pati passen una estona entretinguda jugant a fet i amagar.
El tofu és un aliment que presenta nombrosos beneficis: és ric en ferro i en proteïnes, resulta fàcil de digerir i de preparar.
Des que el Roxlo va ser capturat, l'Ulisses i la Lia nomes volen tornar a Eternia per rescatar-lo.
La Clara celebra el seu 60è aniversari amb l’Eduard, el seu home, i tota la família. El matrimoni, a punt de jubilar-se, s’assabentarà que la seva filla està embarassada i esperen el seu primer net.
Consulta totes les novetats arribades a les biblioteques de Terrassa
Consulta els documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Recomanem

Indomable : cuadernos del fútbol africano / Alberto Edjogo-Owono ; prólogo de Frédéric Kanouté

"Indomable" ens acosta al futbol africà des d'una perspectiva múltiple, ja que a un esport tan present en aquest continent, s'hi mesclen molts elements, com la política, la guerra, la religió... . L'autor, Alberto Edjogo-Owono, exfutbolista nascut a Sabadell el 1984 i jugador del Centre d'Esports Sabadell, el Sant Andreu o l'Olímpic de Xàtiva, va arribar a vestir la samarreta de la selecció del país del seu pare, Guinea Equatorial, i ens dóna una mirada, a través del futbol, dels desastres causats per la colonització del continent africà en gairebé una quinzena de països.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte