Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteca de Navarcles - Butlletí febrer 2021
Exposició

Durant tot el mes de febrer:

Exposició Pere Quart - Poeta, Joan Oliver -Radical en motiu dels 120 anys del naixement de l'escriptor. Aquesta exposició vol contribuir a la difusió de la figura i obra d'aquest autor. No us la perdeu!

 

 
FacebookTwitter
 
15 de febrer festa local

El proper dilluns 15 de febrer la biblioteca romandrà tancada per festiu local, celebrem Sant Valentí, el patró de Navarcles. Ens retrobem dimarts 16 en horari habitual.

 
FacebookTwitter
 
Tertúlia Lire et converser

Dimecres 17 de febrer a 2/4 de 8 del vespre:

Tertúlia Lire et converser, en francès. Comentem  Le Rapport de Brodeck de Philippe Claudel. Guiada per Isabelle Sangüesa.

 

 
FacebookTwitter
 
Tertúlia Parlem de llibres

Dimarts 23 de febrer a les 8 del vespre:

Tertúlia Parlem de Llibres, comentem Estranys en un tren de Patricia Highsmith. Tertúlia conduïda per Ignasi Puig. Homenatge a  l'escriptora Patricia Highsmith en el centenari del seu naixement.

 

 
FacebookTwitter
 
Curs d'escriptura

Dissabte 27 de febrer matí:

Cursos d’escriptura amb l'escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres. Dos cursos, curs per a principiants i curs per a iniciats

 

 
FacebookTwitter
 
I tu, quin llibre ens vols demanar?

Estem d'ehorabona, ens han concedit un Premio María Moliner del Ministerio de Cultura per a la tasca de foment a la lectura. (2.000 €)  Si vols demanar-nos alguna novetat, aprofita que tenim pressupost! 

 
FacebookTwitter
 
Biblioteca Express

Reserva el que vulguis còmodament des de casa a través del catàleg Aladí, tant si estan prestats com si estan disponibles i us ho tenim a punt per quan vingueu, així no cal que us espereu i ho podeu recollir de seguida! 

Només cal que entreu al catàleg Aladí, busqueu el document que voleu i el reserveu, escollint la biblioteca de Navarcles. Així de senzill.I nosaltres us preparem la reserva perquè la pugueu passar a recollir.  La biblioteca és oberta amb els horaris habituals d'hivern. Totes les tardes de 15:30 a 20:30 i els matins de dijous i dissabte de 10:00 a 14:00

Cliqueu a Més informació per accedir al catàleg Aladí.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
NOVETATS NOVEL·LA
No escriuré la teva història
Laia Fàbregas
Civilitzacions
Laurent Binet
L'últim estiu a Roma
Gianfranco Calligarich
El camí de l'arquer
Paulo Coelho
Un dolor tan dolç
David Nicholls
La casa de modas
Julia Kröhn
Contes
Tomas di Lampedusa
La conspiració del coltan
Jordi Sierra i Fabra
NOVETATS VARIADES
Escape room educación
Ivan Tapia i Jordi Lorente
Buena economía para tiempos difíciles
Esther Duflo i Abhijit V. Banerjee
Salvar el planeta
Tara Shine
Poètica
Joan Margarit
Disciplina positiva para adolescentes
Jane Nelsen i Lynn Lott
30 passejades pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac
Enric Prat
El petit camí de les grans preguntes
José Tolentino
Desinformación
Pascual Serrano
Què és en realitat el feixisme?
Cooperación o extinción
Noam Chomsky
Coneixement posthumà
Rosi Braidotti
Carmanyoles
Núria Gispert Vilà
Subscriu-te al butlletí de novetats de la biblioteca!

Vols saber abans que ningú què ens arriba de nou a la biblioteca? Subscriu-te al butlletí de les novetats de la biblioteca i estaràs al dia!  És ben senzill: has de validar-te a l'espai 'El meu compte' del catàleg Aladí i anar al botó 'subscripció butlletí' i podràs triar quin o quins butlletins vols rebre.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1, 08270 Navarcles, Barcelona
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte