Si no veus la informació, fes clic aquí.
Gener de 2021
Nou any, noves propostes!
La biblio, nou llibret amb tota la programació d'activitats

Estem molt il·lusionades per poder presentar-vos el nou llibret que conté la programació trimestral de la biblioteca! Fem difusió al màxim de les activitats per arribar a molta més gent!

Coincidint amb l’inici del primer trimestre de l’any, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha editat un llibret anomenat la Biblio, on es recull tota la programació de la biblioteca Josep Badia i Moret dels mesos de gener, febrer i març de 2021.

La publicació recull de forma temàtica la informació sobre hores menudes, hores del conte, tallers, club de lectura, tertúlia… Hi trobareu: data, horari, sinopsi… El llibret es trobarà en equipaments municipals així com a diferents comerços del poble.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Participa!
Tertúlies literàries virtuals

Les tertúlies literàries continuen omplint de bona literatura l'espai de la biblioteca.

De forma virtual a través de la plataforma Zoom, els participants i autors convidats reflexionen i comparteixen inquietuds entorn de textos literaris i trajectòries artístiques des del sofà de casa.

T'interessa participar? Posa't en contacte amb la biblioteca mitjançant el correu electrònic biblioteca@ametlla.cat i gaudeix de les sessions.

 

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
BiblioLab: crea, innova i experimenta
Explorant-nos amb l'art i la tecnologia

Explorant-nos amb l'art i la tecnologia consta de 4 càpsules on crearem projectes interactius combinant conceptes i tècniques artístiques amb diverses eines tecnològiques com Scratch, Arduino, mBot, Makey-makey o micro:bit.

Cada càpsula està inspirada en obres d'art emblemàtiques d'artistes dones que ens permetran crear espais de debat i reflexió sobre la nostra pròpia identitat i els fenòmens socials que ens envolten.

El taller s'impartirà als alumnes de cinquè de l'escola Bertí i de l'escola Els Cingles durant l'horari lectiu.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Aplicacions per a dispositius mòbils
La biblioteca a la butxaca

BibliotequesXBM i Bibliojuga amb els Gènius són aplicacions desenvolupades per la Diputació de Barcelona disponibles per aplicacions mòbils Android i Apple.

L'app BibliotequesXBM et permet portar el carnet al dispositiu, cercar activitats, gestionar els préstecs i reserves, consultar horaris i les darreres novetats de les biblioteques.

L'app Bibliojuga amb el Gènius et convida a jugar amb els més menuts de casa a 8 jocs infantils.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Noves funcions
Valida't a l'Aladí amb el teu número de DNI

Si no tens a mà el codi de barres del teu carnet de biblioteques ara ja pots validar-te a l'espai "El meu compte" del Catàleg Aladí amb el número de DNI o NIE o passaport que vas proporcionar en el moment de fer-te el carnet.

I recorda que el teu PIN, si no l'has canviat, és la teva data de naixament o pots generar-ne un de nou des del mateix espai personal.

   

                                                                                                                 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVEL·LA
Haushofer, Marien
Saucier, Jocelyne
Jacobs, Anne
Marsé, Juan
Barceló, Elia
Baltasar, Eva
Molino, Sergio del
Roca, Maria Carme
CONEIXEMENTS
Hempel, Sandra
Marinette, Guillaume
Pina, Jordi
Opazo, Laura
Blossom, Rowan
Hazell, Rachel
Puharich, Anthony
CONTES
Géhin, Élisa
Kato, kunio
Atelier, Saje
Di Camillo, Kate
Lindgren, Astrid
Dahl, Roald
Bell, Cece
Sender, Ana
CONEIXEMENTS D'INFANTIL
Pêgo, Ana
Claybourne, Anna
Uve, Sandra
Salvia Ribera, Anna
Romero, Soledad
Nuovo, Avalon
Prénat, Sophie
Altarriba, Eduard
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
L'Ametlla del Vallès. Biblioteca Josep Badia i Moret
Carrer Torregassa, 35-37 08480 L'Ametlla del Vallès
Tel 938 431 966
b.ametllav.jbm@diba.cat
www.biblioametlla.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat