Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa gener 2021
Sabies que...

Les biblioteques estem creant nous clubs de lectura i ampliant-ne d'altres que abans tenien places limitades per tothom que hi vulgui participar?

Amb les noves aplicacions les biblioteques podem oferir noves activitats per a moltes més persones que vulguin descobrir i compartir noves lectures o coneixements. Molts d’aquets clubs estan adaptats a les persones que els manca temps per participar-hi o per assistir a les sessions presencials o virtuals. Ara, podeu participar en el vostre temps lliure sigui quan sigui.

N’hi ha de tota mena: els nostres clàssics clubs de lectura, però també d’anglès, d’òpera, de sèries de televisió i mica en mica n’oferirem més. Si teniu propostes d’altres àmbits temàtics ens les podeu fer arribar.

També podeu tenir accés a tots els clubs virtuals de totes les biblioteques. Nosaltres de moment oferim els següents:

- Book Club - Club de Lectura en Anglès

Club de lectura Virtual bd4 

Club de lectura dels dimarts a la bd6

Sèrieaddictes

Òpera 4

- Bd5 club de lectura d'adults

Bd5 club de lectura infantil 

Pots adreçar-te a la teva biblioteca més propera on et donarem més detalls dels clubs i de com poder-hi participar.

T'animes a compartir una estona amb nosaltres?

*Font imatge: https://www.freepik.es/

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Horari especial de Nadal i previsió d'horaris 2021 a la bct xarxa

Les biblioteques seguirem oferint servei presencial durant tot el Nadal i seguirem amb l'horari especial.

Pots consultar en aquest enllaç l'horari que farà la teva biblioteca habitual.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Especial Nadal al Genius

El Nadal s'acosta i per celebrar-ho et presentem un especial temàtic ple de sorpreses amb propostes culturals per poder passar un Nadal diferent.

Podràs felicitar les festes als teus amics i familiars tunejant una postal, rebre l'any amb un calendari molt especial i demanar tots els llibres que desitges als Reis Mags!

També pots consultar els avantatges del carnet, cercar les activitats d'aquests dies a les biblioteques i veure les recomanacions de contes nadalencs que t'hem preparat.

Bones festes!!!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
L'eBiblio passa a ser Biblio Digital
Biblio Digital ofereix un nou disseny i s'ha millorat notablement la lectura de llibres. La nova interfície és molt més agradable, prescindeix dels colors vermells de reforç i ofereix un menú de personalització molt més complet i clar.

Ara, llegir al mòbil i a la tablet amb Biblio Digital és més còmode, tant de dia com de nit. L'app ofereix el mode fosc, control de brillantor i la opció de posar el fons sèpia que cansa menys la vista.

Ja es pot descarregar de nou i actualitzar-se en el cas de tenir encara la versió anterior.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats al spotify de la bctxarxa

Pels amants de la música ja podeu consultar les novetats musicals  que hem penjat al spotify de la bctxarxa d'aquest mes de desembre i també el de novembre.

Més de 60 novetats que podràs trobar després en format CD a les biblioteques.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats destacades a la bct xarxa
Relats, fotografies -o millor, stories d'Instagram- que mostren allò que hi ha sota la cara de felicitat que els personatges -i tots nosaltres- ens posem per per sortir al carrer.
Al carrer de les Galetes, número 3, estan preparant una festa. ¡Avui és l’aniversari del Conillet!
En un pacífic complex privat per a jubilats, quatre improbables amics es reuneixen un cop a la setmana per revisar antics casos d'assassinats locals que van quedar sense resoldre.
Marsella, 1943. "Ratolí blanc" és el sobrenom que la Gestapo ha donat a un dels membres de la Resistència més difícils d'atrapar. El que no sospiten és que sota aquest pseudònim s'amaga una dona.
Consulta totes les novetats arribades a les biblioteques de Terrassa
Consulta els documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Recomanem

Natural mente: píldoras de ciencia y conciencia para disfrutar de la naturaleza sin dañarla de César-Javier Palacios ; prólegs d'Encarna Samitier i Asun Ruiz ; il·lustrat per Eva BF

En aquest nou llibre l’autor recull 66 articles breus on condensa tota la seva sorpresa pel món natural i urbà que ens envolta. No està exempt de la preocupació per l'amenaça vers el canvi climàtic però també està ple d'esperança i de molta pedagogia.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte