Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí bct xarxa desembre 2020
Sabies que...

Per segon any consecutiu, tres dels certàmens literaris locals amb més renom: els premis literaris Soler i Palet de narracions curtes, Agustí Bartra de poesia i Anna Murià de contes, unifiquen el lliurament dels seus guardons. Aquest cop però l'acte ha estat més reduït i seguint totes les mesures de seguretat i de prevenció recomanades.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Activitats virtuals

Malgrat haver cancel·lat les activitats d'aquests quinze dies estem treballant per poder-les fer de manera virtual. Podeu participar des de casa als següents programes, que mantenim en format virtual:

- Hora del conte. Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys. Els dilluns i dimecres a les 18:00 h. Consulteu la programació aquí.

- Nascuts per llegir. Activitat adreçada a infants de 0 a 3 anys. Els dimarts i dijous a les 18:00 h. Consulteu la programació aquí.

Totes les sessions s'emetran en directe pel canal d'Instagram de la bct xarxa.

Seguiu atentament les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
De paraula

Un cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors que posa en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per mitjà del seu perfil a Instagram (@bibliotequesXBM).

Dimecres 2 de desembre a les 19:00 h, l'autora Empar Sáez conversarà amb l'Àlvar Masllorens de Llibreria La Temerària, sobre el llibre Òrbita.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Les biblioteques posem a la vostra disposició tota la nostra col·lecció per ajudar-vos a passar una mica millor aquests dies. Recordeu que cada persona amb el carnet pot endur-se a casa 15 llibres o revistes, 6 pel·lícules i 9 CD de música. Consulteu el nostre catàleg!

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 

La plataforma eBiblio es renova constantment per donar solucions a la nova realitat que estem vivint. Amb el carnet de la biblioteca teniu accés a tot un catàleg virtual de llibres, pel·lícules, revistes, premsa diària i altres recursos pedagògics. Només necessiteu el número del carnet de la biblioteca, el PIN (la data de naixement en format ddmmaaa) i tenir a la vostra fitxa una adreça de correu electrònic. Si teniu problemes d'accés o dubtes poseu-vos en contacte amb la vostra biblioteca.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats destacades a la bct xarxa
Una celebració de l'amor i l'amistat. Un àlbum entranyable que ens farà sentir bé.
Toni Fejzula adapta el best-seller d'Aramburu, una novel·la commovedora, difícil d'oblidar, sobre els últims trenta anys de la vida a Euskadi.
El director debuta al llargmetratge assumint el repte d'adaptar el llibre d'Antonio Orejudo, en el que el propi art de narrar es converteix en el principal protagonista.
Anne Perry publica la 23ª entrega del detectiu William Monk. Un nou cas ambientat en l'època victoriana de Londres.
Consulta totes les novetats arribades a les biblioteques de Terrassa
Consulta els documents més prestats a la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Recomanem

Nou monogràfic sobre el Dia Internacional de les Muntanyes al Prestatge Virtual d'Espais Naturals

El dia 11 de desembre, designat per l'ONU l'any 2003, té com a objectiu conscienciar sobre la importància de les muntanyes per a la vida i per al desenvolupament sostenible. D'altra banda, també és una bona oportunitat per promoure la creació d'aliances amb la finalitat d'introduir millores a les muntanyes i a les terres altes del món.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Terrassa
Passeig de les Lletres, 1, Terrassa
Tel 93 789 45 89
bctxarxa@terrassa.cat
www.terrassa.cat/biblioteques
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte