Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí especial activitats
Preparem el Nadal

A la biblioteca ja olorem el Nadal i hem preparat un munt d'activitats relacionades amb aquesta època de l'any que tant ens agrada.

Aquesta setmana comencem a repartir les butlletes pel sorteig de les paneres literàries. Cada vegada que utilitzeu el servei de préstec us donarem una butlleta per omplir amb el nom i el telèfon. El sorteig es durà a terme durant el matí de dissabte 19 de desembre.

També tenim a punt unes bosses amb contes per infants de temàtica nadalenca que es podran tenir en préstec fins passades les festes. Veniu a triar-ne una abans que s'acabin, aquest any són  molt especials! Aquesta promoció està limitada a una bossa per família, fins a exhaurir existències.

I queden pocs dies perquè finalitzi el concurs de postals de Nadal. Trobareu les bases al bloc de la biblioteca. Animeu-vos i envieu-nos la postal, hi ha premis per a totes les categories.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 25 de novembre de 2020
Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Cada 25 de novembre es denuncien les violències que s'exerceixen sobre les dones i es reclamen polítiques a tots els països per a la seva eradicació.

Aquest any, per conscienciar sobre la violència envers les dones, portem a les escoles un petit espectacle de la Clara Gavaldà que porta per títol "Contes posats de cap per avall", uns contes que tenen com a objectiu trencar els estereotips de gènere, educar en la diversitat i contra la violència masclista.

#prouviolènciamasclista

 
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 27 de novembre a les 17.30 h.
L'hora del conte virtual

La Laura Asensio ens porta l'espectacle "La galleda d'en Billy" en format virtual que podreu visualitzar a partir de divendres 27 a la tarda i durant tot el cap de setmana a través del canal Youtube de la biblioteca.

Aquest espectacle s'emmarca en els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte 28 de novembre al matí
Bibliolab Tampons de creació pròpia

Taller virtual adreçat a infants de 6 a 12 anys.

Inventarem emprentes originals per poder despertar la nostra imaginació i  crearem minimons i personatges on jugar i deixar anar la imaginació.

Connexió a través de la plataforma Zoom. Inscripcions obertes, places limitades.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Divendres 4 de desembre a la tarda
Taller virtual d'Scratch

Taller virtual adreçat a infants de 8 a 12 anys on aprendrem a programar a través de l'Scratch.

Inscripcions obertes, places limitades.

 
FacebookTwitterEmail
 
Novetats Novel·la
Mari Jungstedt
Eva García Sáenz de Urturi
Martí Gironell
Arturo Pérez-Reverte
Novetats cinema
de Taika Waititi
de Rian Johnson
de Yeon Sang-ho
de Quentin Tarantino
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte