Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteca de Navarcles - Butlletí de desembre 2020
Per Nadal, regala biblioteca!

Ens ajudeu a arribar al rècord de carnets de la biblioteca? Sou molts els navarclins i navarclines que ja teniu el carnet i gaudiu de la biblioteca però volem arribar als 3300 carnets al poble! Anima el teu veí, l'àvia, el cosí o la tieta perquè se'l facin o si vols fer una sorpresa, vine a la biblioteca i et preparem un val regal perquè se'l puguin fer! I recordeu, si feu el carnet al vostre fill/a us regalem una làmina de regal amb la il·lustració original del nostre racó de petits lectors. Animeu-vos, tot són avantatges! I podreu signar la llumineta que tindrem a la biblioteca, avui ja la comencem!

Ja ho saps, aquest Nadal, la biblioteca és el millor regal! Regalareu cultura, xerrades, jocs, wifi, llibres, cinema, música... I descomptes en museus, cinemes, teatre... Ja ho veieu tot són avantatges! Et pots endur 30 documents per 30 dies!

 

 
FacebookTwitter
 
Bibliolab-Taller de caixes niu

Dimecres 2 de desembre a l’Institut de Navarcles

Bibliolab ofert a l'Institut de Navarcles, a causa de la restricció per la pandèmia a la biblioteca. Activitat per crear i experimentar: construirem 5 caixes niu i coneixerem els tipus de nius que es poden fer i els ocells insectívors. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
2a sessió taller d'escriptura de records

Dijous 3 de desembre de 10 a 11:30 del matí:

2a sessió del Taller d’escriptura de records en format virtual, adreçat a gent gran.   A càrrec del Laboratori de Lletres a través de la plataforma ZOOM. Gratuït, amb inscripció prèvia. 

 
FacebookTwitter
 
Taller de creació poètica

Divendres 11 de desembre  

Bibliolab ofert a l'institut de Navarcles. Taller de creació poètica inspirat en les creacions d’en Joan Brossa. Investigació a partir de l’ús de la paraula, la imatge i la performance. Crea i experimenta amb els Bibliolabs.  A càrrec de Con.ciencia. Gratuït!  Amb inscripció prèvia. A causa de la situació actual i pel fet no poder-lo fer a la biblioteca, el farem a l'institut de Navarcles amb un grup bombolla d'ESO.

 

 
FacebookTwitter
 
Tertúlia Book Chat

Dimecres 9 de desembre a les 8 del vespre

Book chat, about The uncommon reader by Alan Bennett. Guiat per Mon Roig Viladoms. En cas que no es pugui fer presencial, el farem virtual a través del canal jitsi de la biblioteca.

 

 
FacebookTwitter
 
Tertúlia Llegim teatre

Dimarts 15 de desembre a les 8 del vespre:

Tertúlia teatrera Llegim teatre. Comentem: Monroe-Lamarr  de Carles Batlle una trobada secreta entre Marilyn Monroe i Lamarr, i Les cartes de Víctor Català. Guiats per Àngel Fernàndez

 

 
FacebookTwitter
 
Hora del conte de Nadal

Dimecres 16 de desembre a les 6 de la tarda:  

Contes de Nadal L'Arbre de Nadal i el senyor Eudald i altres contes amb la rondallaire Mònica Torra. Aforament limitat. Inscripció prèvia. Per a infants de P3 a 4t de primària, públic familiar.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Sessió del curs d'escriptura amb Laia Fàbregas

Dissabte 19 de desembre matí:

Cursos d’escriptura amb l'escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Desembre a la biblioteca

Durant el mes de desembre ens trobareu cada tarda a la biblioteca en horari habitual de 15:30 a 20:00 i dijous i dissabte de 10 a 14, excepte les vigílies i els festius: 7 de desembre i 24 i 31 de desembre; 2, 4 i 5 de gener. Aprofiteu els dies que estem oberts per venir a carregar llibres, cinema, música, revistes o si ho preferiu us preparem un lot sorpresa, tant per a grans com per petits!

 
FacebookTwitter
 
NOVETATS NOVEL·LA
Aristòtil i Dante descobreixen els secrets de l'univers
Benjamin Alire
La quinta víctima
J. D. Barker
El mirall de les nostres penes
Pierre Lemaitre
Tot el temps del món
E. L. Doctorow
L'Estilita
Uri Costak
Un amor cualquiera
Jane Smiley
La nena del far
Annet Schaap
La buena suerte
Rosa Montero
NOVETATS INFANTILS
Antic Egipte
Fatti Burke
La ciutat dels nens i les nenes
Jordi Vilacampa
Contes per a nens i nenes feliços
Àlex Rovira i Francesc Miralles
La noia que va salvar el Nadal
Matt Haig
El gripau blau i el príncep encantat
Vivim del cuentu
On és el senyor Pollet?
Ingela P. Arrhenius
L'escola d'en Pol
Liesbet Slegers
El meu barret vermell
Rachel Stubbs
NOVETATS CINEMA
Érase una vez Hollywood
Quentin Tarantino
Chernobyl
Craig Mazin
Downton Abbey
Michael Engler
Malefica. Maestra del mal
Joachim Rønning
Joker
Todd Phillips
Frozen II
Chris Buck i Jennifer Lee
Playmobil
Lino DiSalvo
Spy cat
Christoph Lauenstein i Wolfgang Lauenstein
Tornen les paneres de Nadal a la biblioteca!

Tots els que us emporteu material de la biblioteca o que us feu el carnet aquest mes de desembre, podreu signar a les lluminetes que sortegem amb els primers premis de la Loteria de Nadal. I aquest Nadal, més premis que mai!  Aprofiteu aquests dies de vacances per venir a la biblioteca! Per Nadal NO fem vacances, només tanquem els festius més els dies 7, 24 i 31; i el 2, 4 i 5 de gener.  Tenim novetats, cinema, música, espai de jocs de taula... I tot perquè pugueu gaudir petits i grans d'aquests dies tan especials!

 

 
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1, 08270 Navarcles, Barcelona
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte