Si no veus la informació, fes clic aquí.
"Tornada a una nova rutina" (octubre 2020)
Serveis
Més biblioteques obertes

Amb l’objectiu de normalitzar els horaris de servei i atenció al públic de les biblioteques després de mesos d’afectacions per la crisi del coronavirus, els nostres equipaments amplien horaris i serveis amb algunes limitacions derivades de l’aplicació dels protocols de seguretat. No t’oblidis de consultar els horaris i les condicions d’accés de la teva biblioteca abans d’anar-hi. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Còmics
Troba'ls a la teva biblioteca

Tots els mitjans artístics reflecteixen l’època en la qual han estat creats i el còmic no n’és una excepció. A través de les vinyetes pots conèixer els temes més actuals i en aquesta ocasió, et proposem una selecció de novel·les gràfiques que s’emmarquen en quatre grans temes: feminisme, memòria històrica, el món de la parella o el canvi climàtic.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Plantem poesia
Viu la natura

Un any més les biblioteques que formen part del projecte Parcs i biblioteques... naturalment! s’han sumat a la Setmana de la Natura i en aquesta ocasió, les biblioteques de Collserola han organitzat el concurs “Plantem poesia”. Envia un poema a b.barcelona.co@diba.cat sobre els arbres i podràs guanyar un munt de premis. Afanya’t, tens fins l’11 d’octubre. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Literatura fantàstica
Marc Pastor visita Sitges

La Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges rep el proper 9 d’octubre a les 18:30 h a l’escriptor Marc Pastor que ens parlarà de "Crononautes literaris. Jugant amb el temps". Es tracta de la primera xerrada d’un cicle de trobades amb autors de literatura fantàstica que es fa en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que se celebra del 8 al 18 d’octubre en aquesta ciutat.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Activitat virtual
Llegir és fantàstic

Des del canal @bibliotequesxbm d’Instagram t’esperem dijous 15 d’octubre a les 19 h amb l’especialista en ciència-ficció Edgar Cotes per continuar parlant de gèneres fantàstics. Aquest octubre volem compartir la febre per aquest gènere amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Instagram
De paraula, diàlegs entre autors i llibreters

Apunta a l’agenda les properes cites de converses virtuals des del canal @bibliotequesxbm. Dimecres 21 d’octubre a les 19:00 h, l'escriptor i crític literari català Julià Guillamon conversarà amb el Gerard Remendo de Saltamartí Llibres de Badalona, sobre el llibre "Les Cuques". I dijous 22 d’octubre també a les 19 h, l'autora Marina Martori conversarà amb la Dolors Olmedo de la llibreria La Gralla, sobre el llibre "Una casa lluny del mar".

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Idiomes
The Weecky Mag

Ja ha començat una nova temporada del programa The Weekly Mag, en què setmanalment s’emeten en anglès recomanacions de llibres i pel·lícules que es poden trobar a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals i al portal de préstec digital eBiblio CatalunyaRefresca el teu anglès alhora que gaudeixes d’una bona història.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte