Si no veus la informació, fes clic aquí.
Joves i adults! Noves propostes per aquest octubre
Xerrada
Imaginaris africans al cinema

L'any 1920, en plena postguerra, els imperis europeus intensifiquen l'enviament de colons a les seves colònies africanes, on s'havien generat expectatives d'una vida millor. Un segle més tard són africans i africanes qui emprenen el viatge cap a Europa per aconseguir allò que el seu lloc d'origen no els pot oferir.

Amb aquesta xerrada veurem com el cinema ha reflectit aquests dos fluxes de població entre Europa i Àfrica, i de ben segur que ens sorprendrem de la pervivència d'imaginaris colonials dècades després de la fi del colonialisme.

Aquesta activitat anirà a càrerec d'Albert Farré i Rafael Crespo del Centre D'Estudis Africans i Interculturals (CEAi).

Serà el dilluns 19 d'octubre a les 19h a la Biblioteca Elisenda i per assistir és imprescindible fer inscripció prèvia.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el cicle 1920 – 2020 al mirall de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Més informació en aquest enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Instagram Live
L'hora del negroni

Ja sabeu que durant el confinament vam posar en marxa 'L'hora del negroni', un espai en directe per l'Instagram de les biblioteques on la nostra companya Anabel Torres ha parlat amb diferents persones vinculades al món cultural i associatiu de Montcada i Reixac, com ara l'actriu Fenda Drame, la cantant Anna Casado, l'actor Pitu Manubens o l'actor, director teatral i periodista David Velasco, entre moltes d'altres.

Aquestes converses les podeu recuperar al canal youtube de les biblioteques de Montcada.

I aquest dissabte, 17 d'octubre, tenim una nova cita! Serà com sempre, a les 12h en directe per Instagram Live, i en aquesta ocasió conversarem amb el grup vallesà Aspriu, que vol difondre l’obra i el llegat dels poetes catalans i honorar la seva memòria, amb una sonoritat d’estil mediterrània i que es basa en l’espontaneïtat i en una fidelitat pràctica sorprenent alhora de dilucidar amb melodies l’obra de Salvador Espriu i Joan Vinyoli.

 
FacebookTwitterEmail
 
Formació
Instagram i Twitter per a principiants

Des de les biblioteques, volem donar-vos un cop de mà perquè milloreu les vostres competències tecnològiques a fi que tingueu un currículum més competitiu per trobar feina.  Ara que moltes de les activitats que abans feiem de forma presencial han passat al món virtual, és un bon moment per formar-se i aprendre.

En aquest sentit hem planificat aquesta formació bàsica sobre les xarxes socials Instagram i Twitter.

Serà el dimarts 20 d'octubre a les 18h i per participar no cal inscripció prèvia. Només us heu de connectar a la xerrada en aquest enllaç.

La trobada anirà a càrrec de Javier Aguirre.

 
FacebookTwitterEmail
 
Xerrada virtual
Mindfulness

La pandèmia del COVID-19 ens ha generat a tots una situació d’estrès difícil de gestionar, primer amb el confinament i ara amb el desconfinament i la represa. El proper dimarts 27 d'octubre tindrem una xerrada amb la terapeuta i coach Mònica Fàbregas que ens explicarà algunes tècniques de mindfulness, atenció plena.

Per aquesta xerrada no cal inscripció prèvia. Només us heu de connectar a través d'aquest enllaç el mateix dimarts a les 18h.

Enllaç per accedir a la xerrada.

Amb la Mònica ja vam parlar durant el confinament per Instagram Live sobre temes tan interessants com l'alimentació conscient i la gestió emocional en temps de covid. Si us vau perdre aquestes converses les podeu recuperar al nostre canal youtube.

Xerrada alimentació conscient.

Guia i recursos per a la gesió emocional i educativa familiar.

 
FacebookTwitterEmail
 
Club de sèries
The good fight

Fa uns dies va tenir lloc la primera trobada del nou club de sèries. La següent sesió serà el proper dilluns 23 de novembre a les 19h. Us avancem aquesta informació per si us hi voleu sumar, que tingueu temps de posar-vos al dia amb la primera sèrie que es comentarà: 'The good fight', en concret, les dues primeres temporades.

Aquest club de sèries va a càrrec de l'Evelyn Arévalo.

Us deixem l'enllaç per si us voleu apuntar!

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Montcada i Reixac
b.montcada.em@diba.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebreo donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat