Si no veus la informació, fes clic aquí.
Octubre 2020
T'esperem a tu!!!
La tardor omple d'activitats la biblioteca

Els primers freds de la tardor ens porten noves activitats, gaudir de la lectura des del sofà de casa, repassar els diàlegs d'aquella pel·lícula que hem vist mil vegades o viatjar amb la música sense fer maletes. A la biblioteca tenim tot el que necessites per fer-ho!

Però si el que busques és compartir, descobrir, i viure la cultura a la biblioteca entorn el món dels llibres, et proposem participar de les activitats presencials que amb molta il·lusió hem reprès. Tornen les hores del conte per a totes les edats, les tertúlies literàries i el taller d'escriptura, el club de lectura infantil més curiós i molt més...

A la biblioteca t'informem de tot el que calgui, entre gel i mascaretes i en un entorn segur t'oferim gaudir d'unes activitats pensades per a tu. Totes les activitats són amb inscripció prèvia i tenen places limitades.

T'esperem a tu!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
T'agrada llegir, escriure i compartir?
Tertúlies literàries i taller d'escriptura

Com cada inici de curs torna la nostra tertúlia literària i el taller d'escriptura, activitats conduïdes per la Lola Tresserras.

Si t'agrada llegir, comentar lectures, compartir diferents punts de vista, rellegir amb el diàleg i la conversa..apunta't a la tertúlia. Fem trobades la tercera setmana de cada mes (dijous o divendres) a les 17.30 h. Per inscriure't has de passar per la biblioteca i recollir el llibre.

Si a més vols iniciar-te en l'art d'escriure textos breus, saber analitzar i entendre millor textos literaris, et convidem a formar part del taller d'escriptura (dimarts cada quinze dies a les 17.30 h). Inscripcions a la biblioteca.

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Seguim la pista amb Els investigadors de llibres!
Trobada del club de lectura infantil

A la biblioteca seguim de festa: els nostres investigadors de llibres també han tornat!

Els infants del club de lectura infantil de la biblioteca no es trobaven presencialment des del mes de febrer passat, van fer alguna sessió virtual del club, però ja tenien ganes de tornar a fer una rotllana i xerrada al voltant dels llibres.

Enguany comencem amb la poesia, tema pendent del curs passat, i la resta de sessions comentaran, llegiran i gaudiran de contes de diferents autors cada mes.

Els seguirem la pista!!

 

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Reprenem l'hora del conte i l'hora menuda
Contes, contes i més contes!

De tots els gustos, formats i colors, en tenim molts a la biblioteca de contes. Veniu a agafar-los en préstec i també a escoltar-los.

Reprenem l'hora del conte i l'hora menuda, amb distància, mascareta, gel i també amb il·lusió, alegria i ganes de tornar a tenir famílies a la bliblioteca gaudint de la narració oral i d'històries que faran volar la imaginació de tothom. Inscripcions a la biblioteca, places limitades!

  • Divendres 9 d'octubre a les 17 h 

Birondeta, brirondó. Contes de tardor. Mon Mas

  • Dissabte 17 d'octubre a les 11 h 

MA, me, mi...música. Montse Dulcet

  • Divendres 23 d’octubre a les 17 h

Irador. Santi Rovira

Us esperem!

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
T'agradaria ajudar a escriure un llibre?
Viu un llibre!

T'agradaria ajudar a escriure un llibre?

Tens entre 10 i 16 anys?

L'arma secreta per enganxar-nos a la lectura és la cocreació, a la biblioteca t'oferim una experiènca de lectura única, basada en el diàleg i la creació conjunta entre l'autor i els seus lectors.

Viu un llibre és una proposta del Servei de biblioteques del Departament de Cultura que ens ofereix crear clubs de lectura a través de la Plataforma Fiction Express de foma gratuïta.

Si vols ajudar a escriure un llibre aquesta activitat és per a tu.

Vine a la biblioteca i t'informarem!

 

 

 

 

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVEL·LA
Garcia, Joanjo
Shon, Won-Pyung
Foenkinos, David
Arriaga, Guillermo
Gisbert, Francesc
Leon, Donna
Casellas, Raimon
CONEIXEMENTS
Reig, Alejandro
Oliver, Jamie
Santamans, Joana
Preston, Paul
CONTES
Valenzuela, José Ignacio
Sassen, Erna
Rodari, Gianni
Ortiz, Diego
Birck, Jan
Carbone
Rosell, Judith
Funke, Cornelia
CONEIXEMENTS
Gathen, Katharina von der
Laurent, Françoise
Girard, Pascal
Fiedler, Heidi
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
L'Ametlla del Vallès. Biblioteca Josep Badia i Moret
Carrer Torregassa, 35-37 08480 L'Ametlla del Vallès
Tel 938 431 966
b.ametllav.jbm@diba.cat
www.biblioametlla.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat