Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteca de Navarcles - Butlletí octubre 2020
Novetat: biblioteca express!

Reserva el que vulguis còmodament des de casa a través del catàleg Aladí, tant si estan prestats com si estan disponibles i us ho tenim a punt per quan vingueu, així no cal que us espereu i ho podeu recollir de seguida! 

Només cal que entreu al catàleg Aladí, busqueu el document que voleu i el reserveu, escollint la biblioteca de Navarcles. Així de senzill.I nosaltres us preparem la reserva perquè la pugueu passar a recollir.  La biblioteca és oberta amb els horaris habituals d'hivern. Totes les tardes de 15:30 a 20:30 i els matins de dijous i dissabte de 10:00 a 14:00

Cliqueu a Més informació per accedir al catàleg Aladí.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Taller artístic: fem escultures mòbils!

Divendres 9 d’octubre de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda:

Taller artístic:  fem escultures mòbils:  jocs d’equilibri amb Alexander Calder.  A càrrec de Catàrtic, Tallers d’art. Aforament limitat. Inscripció prèvia. Públic familiar, edat recomanada de 6 a 11 anys. 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Iniciem el taller d'escriptura del Laboratori de Lletres

Dissabte 17 d’octubre pel matí:

Iniciem nou curs d'escriptura amb l'escriptora Laia Fàbregas del Laboratori de Lletres. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Inscriu-te al taller per a principiants i comença a escriure la teva història! Per poder seguir el protocol de distància i aforament es farà a la sala d’actes.

 
FacebookTwitter
 
Taller de manualitats de tardor

Dimecres 21 d’octubre de 5 a 7 de la tarda:

Taller de tardor a la sala infantil. Inscripció prèvia, aforament limitat.  

 

 
FacebookTwitter
 
Tertúlia Parlem de llibres

Dimarts 27 d’octubre a les 8 del vespre:

Tertúlia Parlem de llibres, comentem Les hores soterrades de Delphine de Vigan.  Guiat per Ignasi Puig. Per temes d’aforament i distancia es farà a la sala d’actes.

 

 
FacebookTwitter
 
Hora del conte

Divendres 30 d’octubre a les 6 de la tarda:

Eps, no és el què sembla, una sessió de contes amb la rondallaire Mònica Torra. Hora del conte adreçada a públic familiar. Aforament limitat, cal inscripció prèvia.

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Club de lectura de llengües

Si vols refrescar idiomes tot compartint lectures, apunta't al club de lectura de llengües de la biblioteca: Lire et converser, en francès, guiat per Isabelle Sangüesa i Book chat, en anglès guiat per Mon Roig.

Inscripció prèvia. Aforament limitat. Per motius d'espai, les tertúlies es faran a la sala d'actes.

Més info a b.navarcles.sv@diba.cat

 
FacebookTwitter
 
Engeguem club de lectura de teatre

T'agrada llegir i també el teatre? Vine al club de lectura més "teatreru" i combina totes dues aficions compartint lectures i punts de vista. Com sempre, el Teatre Nacional ens proporciona les lectures que farem. Guiat per Àngel Fernàndez. Inscriu-te a: b.navarcles.sv@diba.cat o al 938276719. Aforament limitat, cal inscripció prèvia.

 
FacebookTwitter
 
Informació sobre el Retorn de documents

Per protocols còvid i per garantir la quarantena que han de passar els documents retornats, us recordem que el retorn dels documents es fa únicament via bústia de retorn 24h que trobareu a l'entrada de la biblioteca. #Bibliotecasegura

 
FacebookTwitter
 
NOVETATS NOVEL·LA
Tots els camins
Joan F. Mira
Noche sagrada
Michael Connelly
Idaho
Emily Ruskovich
La forastera
Olga Merino
Teoria del gall
Margarida Aritzeta
La senyora del dimarts
Massimo Carlotto
Elles parlen
Miriam Toews
Una maldición oscura y solitaria
Brigid Kemmerer
Escac al destí
Lluís Llach
L'any que va caure la roca
Pep Coll
Con el amor bastaba
Máximo Huerta
El arte de emocionarse
Lluís Soler
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1, 08270 Navarcles, Barcelona
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte