Si no veus la informació, fes clic aquí.
Estaran obertes les biblioteques a l'agost?
Horaris i serveis durant el mes d'agost

Estem a punt d’entrar al mes d’agost i, com sempre, la biblioteca Elisenda romandrà oberta tot l’estiu de 15 a 20.30h, de dilluns a divendres.

En canvi, la biblioteca de Can Sant Joan tancarà les seves portes durant tot aquest mes d'agost. Tornarà a obrir el dimarts 1 de setembre en l’horari d’estiu: de 9 a 14.30h de dilluns a divendres.

I què podem fer a les biblioteques? Ja podem accedir a la col·lecció? Cal cita prèvia? Per donar resposta a totes aquestes preguntes us deixem aquest enllaç i recordeu, que si teniu algun dubte, veniu i us ho aclarim. Us estem esperant!
 

 
FacebookTwitterEmail
 
Les activitats tornen al setembre

Com sabeu, la situació actual en temps de Covid-19 ens obliga a estar sempre pendents de l’evolució de la pandèmia i de les mesures acordades per les autoritats pertinents. Per tal de que tingueu sempre actualitzada la informació de les activitats, podeu consultar-les en aquest enllaç. 

De moment, hem projectat fer hores del conte, clubs de lectura, activitats a les escoles i escoles bressol, etc. Farem activitats presencials i també d'altres virtuals, per intentar adaptar-nos en millor possible al context actual.

 

 
FacebookTwitterEmail
 
No saps què triar per agafar en préstec?

Sou moltes persones les que ens comenteu que us costa triar un llibre o una pel·lícula per agafar en préstec. És per això que des de fa dies teniu disponibles dues iniciatives per ajudar-vos a fer la triar: els packs sorpresa i un apartat al nostre blog amb diferents seleccions: infantil, juvenil, aventures, cinema policíac, biografies, etc.

A més, podeu recuperar els vídeos en directe que ha fet durant aquest mes la Gisela Ruiz al nostre canal d’Instagram amb propostes infantils i juvenils o els vídeos amb recomanacions de l’equip de les biblioteques que també teniu disponibles al nostre canal de IGTV (Instagram TV).
 

 
FacebookTwitterEmail
 
Concurs Parc de la Serralada de Marina

Amb l’arribada de l’estiu també acostumem a tenir més temps per passejar i gaudir de la natura i, per què no, fer fotos i participar al Concurs de Fotografia del Parc Serralada de Marina.

Podeu fer-nos arribar les vostres fotografies inèdites a la següent direcció de correu electrònic: p.smarina.cd@diba.cat. Teniu fins el proper 31 d'octubre.


En el correu electrònic s’hi afegirà un arxiu en format word indicant les següents dades:

    Títol de la fotografia
    Lloc de presa de la fotografia
    Categoria a la que opta
    Nom i cognoms de l’autor/a
    Municipi de residència
    Telèfon de contacte
    Adreça de correu electrònic
    Número associat a la Federació de Catalana de Fotografia, si és el cas.

En aquest enllaç podreu cercar la informació referent a les bases del 7è concurs de fotografia.

 
FacebookTwitterEmail
 
Cultura en marxa també al setembre

Els nostres companys de Cultura han engegat aquest estiu el programa ‘Cultura en Marxa’ amb actuacions a la fresca seguint tots els protocols de seguretat necessaris. Al llarg d’aquest mes de juliol hem pogut gaudir de concerts, cinema a la fresca, vermuts musicals...

Si voleu tenir al·licients per a la tornada de les vacances, podeu consultar la programació prevista pel mes de setembre! Hi ha propostes molt interessants. Si teniu nens petits per casa, per exemple, apunteu-vos aquesta data: 5 de setembre, 'Circ Áureo', una mescla equilibrada de bellesa, harmonia, plasticitat i, alhora, risc, tensió i impacte. Acrobàcies d'un alt nivell tècnic s'executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones han estat calculades amb precisió i argument.

Els espectacles són gratuïts.

A més us avancem en primícia que el mateix 5 de setembre tornarà 'L'hora del negroni', en directe a les 12h a l'Instagram de les Biblioteques. La nostra companya Anabel Torres conversarà amb una de les companyies que participarà en aquest projecte 'Cultura en marxa'.


Us deixem tota la informació en aquest enllaç. 

 
FacebookTwitterEmail
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Biblioteques de Montcada i Reixac
b.montcada.em@diba.cat
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat