Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de juliol
Divendres 10 de juliol a les 19h.
Un país de conte

Arriba la Festa Major i des de la biblioteca reprenem les activitats amb un espectacle musical a la Plaça Clavé: el Carles Cuberes ens porta "Un país de conte", espectacle familiar de contes i rondalles inspirats en la mitologia dels Països Catalans.

Es mantindran totes les mesures possibles per tal de garantir la seguretat de tots i totes. No oblideu la mascareta!

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Dimecres 1 de juliol
Anem a veure món

Torna el cicle "Anem a veure món" en col.laboració amb el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet.

En aquesta ocasió viatjarem "De Montserrat a les Açores, trescant i gaudint de la natura" amb Miquel Àngel Ramos. Podeu veure la presentació de l'audiovisual que ens ha fet el Miquel Àngel.

Podreu veure l'audiovisual de manera virtual a les xarxes socials de la biblioteca:

Facebook @bibliotecadesantvicens

Twitter @bstvicenscsvc

Instagram @bibliotecasvcastellet

Canal Youtube: Biblioteca Vives Casajuana

 
FacebookTwitterEmail
 
Prestatge virtual de Salut

Tenir una vida saludable influeix de manera molt directa a la teva qualitat de vida. Tot i que depèn, en bona part, del teu estil de vida i dels teus hàbits diaris.

Deixar de fumar, combatre l'ansietat o aconseguir un pes ideal de manera natural poden ser alguns dels problemes de salut que més et preocupen.

Amb aquest prestatge t'oferim eines i dades necessàries perquè tinguis la millor informació possible i puguis prendre les decisions que consideris oportunes sobre la teva pròpia salut.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Observar l'Univers

Si sou amants de l’univers i us agrada observar constel·lacions i planetes hi ha aplicacions mòbils que us poden ajudar a identificar el que veieu.

- Star Walk ens indica el pas de les estrelles en temps real, la localització del satèl·lits que orbiten la Terra i ens explica la història de les constel·lacions. També té una secció de novetats i de fotografies astronòmiques per no perdre’s cap detall de tots els astres que hi ha al cel.

- Sky Map només està disponible per a Android, però és una aplicació molt completa. Es pot fer servir sense connexió a internet, i té una opció manual per als usuaris que dominen més la matèria i que volen explorar al seu gust.

 
FacebookTwitterEmail
 
Aprendre ciència amb els més petits

KIDS CSIC és un portal web adreçat a tots els nens i nenes amb ganes d'aprendre ciència d'una manera divertida.

Amb un sol clic trobareu una gran varietat de jocs i pel.licules per ampliar els coneixements científics.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats Novel·la
Núria Pradas
Irene Solà
Rafel Nadal
Mary Higgins Clark
Joël Dicker
Carmen Mola
Megan Maxwell
La Promesa de la Julia
Blue Jeans ; traducció de Núria Parés Sellarès
Novetats Coneixements
Enric Esmatjes, Mercè Vidal
Albert Arean i Trabal
Jorge Carrión
Nuria Varela
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte