Si no veus la informació, fes clic aquí.
Juny de 2020
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Que us oferim?
Serveis i horaris en fase 1

Actualament a la biblioteca  podeu agafar prestats llibres, DVDs i CDs , així com retornar a la bústia els documents que teniu a casa.

L’accés a les prestatgeries i a les sales està restringit, per això us demanem que en la mesura del possible, us  poseu en contacte amb la biblioteca abans de venir, ja sigui per telèfon (93 778 72 04) o per correu electrònic (b.olesam.so@diba.cat), facilitar el vostre nom i cognoms i/o DNI,  i demanar els documents que us voleu endur.

D’aquesta manera els tindreu a punt quan els vingueu a recollir. Per saber què hi ha disponible per emportar (perquè no està prestat, ni en quarantena) us recomanem que feu la cerca prèvia a través del Catàleg Aladí i us recordem que de moment el préstec interbibliotecari està suspés.
Pel que fa als retorns de documents, per raons de seguretat, cal fer-los a la bústia que hi ha a l’ exterior de la biblioteca.
Quan vingueu a la biblioteca us recomanem que dugueu una bossa per poder transportar els documents que us emporteu. També que feu servir mascareta i que us desinfecteu les mans amb el gel hidralcohòlic que tindreu a la vostra disposició. Fixeu-vos en la senyalització per tal de seguir el circuït correcte i mantenir les distàncies de seguretat. Amb tot plegat volem garantir que accedir a la biblioteca no suposi un risc per a la vostra salut.
Finalment us recordem el nostre horari:
De dilluns a dijous de 16.30 a 20.00 hores, i divendres de 10.00 a 13.00 hores.

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Setmana de la Lectura !

Avui comença la tercera edició de la Setmana de la Lectura d’una manera totalment virtual, donades les circumstàncies sanitàries, però amb tot l’entusiasme d’un municipi lector.

Des de la biblioteca d’Olesa cada matí us proposarem una guia de lectura temàtica amb llibres i audiovisuals que podeu trobar a l’eBiblio. A més, també publicarem els vídeos “Llegir ens fa estar en forma!”, en els que diferents esportistes fan les seves recomanacions lectores i ens comenten què han trobat ells i elles en els llibres. Tot plegat a les nostres xarxes  Facebook, Twitter i Instagram de @bibolesa.
També durant tota la setmana podreu descobrir els booktubers olesans, que des dels diferents centres educatius difondran als seus canals. A més, els podrem escoltar a través d’Olesa Ràdio i prendre nota de les seves recomanacions.
Per al públic familiar la Setmana de la Lectura ofereix un parell de propostes. Des d’avui dilluns, als canals de Youtube de la biblioteca i de l’Ajuntament d’Olesa trobareu el conte Cua de sirena, narrat per Cúrcuma Cooperativa, organitzat des del Departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+. I una altra hora del conte, en aquest cas en directe des de l’Instagram de la biblioteca, el dijous 4 de juny a les 18:00 hores us espera l’Eduard Costa per narrar-nos amb música tres històries curtes.
I els adults el divendres 5 de juny podrem seguir en directe el debat Després del covid-19, què? La realitat del sector editorial, amb l’autor i autores Santi Baró, Pepa Fraile i Miriam Garcia. S’emetrà a través del canal YouTube d’Olesa Ràdio a les 18:00 hores.
Us convidem, a més, que ens seguiu a través de les xarxes amb l’etiqueta #SetmanaLecturaOlesa.

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Pessics de contes: nou projecte per a públic familiar

Emporteu-vos a casa una porció de les moltes històries que tenim a la biblioteca.
Busqueu una estona de calma i un espai tranquil,  per compartir-les i  deixeu-vos endur, amb els vostres infants,  per la màgia dels contes que hem triat per a vosaltres.
I per acabar d’arrodonir aquest moment us proposem una activitat al voltant dels llibres.
Com ho farem? És ben senzill
Veniu a la biblioteca (amb cita prèvia ) amb el vostre carnet
Hem preparat lots de contes de diferents temàtiques. Trieu la que més us agradi. 
Cada lot conté una proposta d’activitat al voltant de la temàtica escollida.

Disponibles a la biblioteca a partir del proper dilluns 8 de juny. Us animeu?

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
https://bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat