Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de juny

La biblioteca va obrir de nou el passat dilluns dia 1 de juny, amb totes les mesures de seguretat, garantint la seguretat dels usuaris i del personal que hi treballa.

En aquesta fase oferim el servei de préstec amb cita prèvia i el retorn de documents a la bústia. Es pot demanar hora per e-correu a l'adreça b.st.vicensc.svc@diba.cat i per telèfon en horari d'obertura.

En cap cas es podrà accedir a les sales de la biblioteca i no es podran utilitzar els ordinadors.

La bústia torna a estar operativa les 24 hores. Tots els documents tornats estaran en quarentena 14 dies per precaució.

Si encara no vols sortir no et preocupis pels documents que tens a casa: ampliem el termini de retorn dels documents que tens en préstec fins al 31 de juliol, ampliem el termini per recollir els documents reservats fins el 22 de juny.

La biblioteca romandrà oberta: dilluns i divendres de 17h. a 20h i dimarts, dimecres i dijous de 10h. a 13h.

L'ús de la mascareta és obligatori, i a l'entrar cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

 
FacebookTwitterEmail
 
Fira del Vapor

Aquest cap de setmana arriba la Fira del Vapor, aquest any de manera virtual.

La Fira del Vapor ens recrea la vida quotidiana a Sant Vicenç de Castellet entre 1868 i 1923, quan el ferrocarril i el batec de les fàbriques tèxtils anaven amb vapor.

Recordes com va ser la fira de 2012? En aquest enllaç trobaràs un reportatge de Manresa Diari amb la inaguració, les parades, els espectacles, els carrers plens de gent, ... Una mirada a un passat recent.

El gener de 2015 el programa Divendres de TV3 amb Espartac Peran es va desplaçar fins a Sant Vicenç per conèixer tots els detalls de la Fira.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Més Fira del Vapor

Pots tornar a veure dues exposicions que van passar per la biblioteca en edicions passades de la Fira del Vapor:

"160 anys del Ferrocarril del Nord", un repàs històric sobre l'arribada del ferrocarril a Sant Vicenç.

"Melodies santvicentines", que recull el gran patrimoni musical santvicentí.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Cinema en curs

‘Cinema en curs’ és un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema a escoles i instituts. Aquest projecte vol propiciar el descobriment per part de nens i joves del cinema entès com a art, creació i cultura i desenvolupar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica en el context educatiu.

L'Institut Castellet de Sant Vicenç participa en aquest projecte des del curs 2009/2010. Clicant l'enllaç podreu veure tots els films editats fins ara pel alumnes del centre. Alguns son experimentals, d'altres de ficció i uns quants documentals.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Lectures per telèfon

Llegim per telèfon per acompanyar persones grans que viuen soles. Truca'ns al 938330856 o envia'ns un e-correu a b.st.vicensc.svc@diba.cat i t'informarem.

Servei en col.laboració amb els Serveis Socials de Sant Vicenç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Setmana de l'energia

Del 22 al 26 de juny està programada la Setmana Europea de l'Energia.

La Fundació Naturgy amb el programa Efigy Education ens proposa petites càpsules sobre innovació en l'àmbit de l'energia per a nens i joves amb ments curioses i moltes ganes d'aprendre.

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Prestatge virtual de Cuina i Vins

Menjar és tant quotidià que sovint ens oblidem de la seva importància. Un bon àpat, a més de ser un dels plaers de la vida, és part de la nostra identitat, la nostra cultura, i fins i tot dels nostres records.

Aquest prestatge pretén acostar-te el món de la cuina i dels vins a través de les eines disponibles a les biblioteques, redescobrint el món de la gastronomia des d'una perspectiva més àmplia i combinant tradició i diversitat juntament amb les darreres tendències culinàries. Un espai des d'on compartir descobriments, recomanacions i novetats.

Esperem que et vagi de gust!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS JUVENILS
Emili Bayo
Pam Smy
James Nicol
Pasqual Alapont
NOVETATS ADULT
Delphine de Vigan
Herta Müller
Edna O'Brien
Philippe Lançon
NOVETATS INFANTILS
Paloma Sánchez Ibarzábal
Ant Parker i Nick Denchfiel
Agnese Baruzzi
Tomeu Simó Mesquida, Álvaro Rodríguez
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte