Si no veus la informació, fes clic aquí.
Biblioteca de Navarcles - Butlletí juny - Ja hem obert!
A partir del 2 de juny - horari d'estiu

Aquest any, a causa de la situació que estem vivint, avancem l'horari d'estiu: a partir del 2 de juny i fins al 13 de setembre ens hi trobareu tots els matins de 9 a 2 i les tardes dels dijous de 5 a 8. Dissabtes tancat.

 
FacebookTwitter
 
Exposició: Pedrolo, més enllà dels límits
La mostra presenta l’ampli univers pedrolià, tant en la seva dimensió biogràfica com literària. S’explicita la relació de l’autor segarrenc amb el concepte de límit i, per extensió, amb el de llibertat.   
 
FacebookTwitter
 
Hora del conte virtual amb Pamipipa
Dijous 4 de juny a les 11 del matí:
Hora del conte El Jardí amb la companyia Pamipipa. Un espectacle de titelles amb cançons, música i imatge per a descobrir la poesia de la primavera.
Espectacle via Instagram live de la biblioteca.
 
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Trobada virtual LiceuBib
Divendres 5 de juny a les 7 de la tarda:
Xerrada a l’entorn de l’òpera Carmen de Georges Bizet. Visualitzeu la conferència:https://www.youtube.com/watch?v=kbxM__NrCr4 i en farem la tertúlia via jitsi amb el divulgador musical Pol Avinyó i el musicòleg Oriol Pérez i Treviño. Cliqueu a l'enllaç Més informació per a la connexió virtual.
 
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Tria el teu lot sorpresa!

Si no saps què triar a la biblioteca et preparem un lot sorpresa! Música, revistes, novel·la, cinema, una mica de tot! I si vols un lot concret també ens el pots demanar, tu tries!

O si prefereixes fer-nos una comanda, demana cita prèvia per venir a recollir la teva comanda a través del formulari. Cliqueu a l'enllaç per accedir al formulari.

 

 
Més informació
FacebookTwitter
 
Final de curs tallers de lectura en veu alta
Divendres 19 de juny a les 7 del vespre:
Lectura dramatitzada en clau de tertúlia final de curs a càrrec del grup LeBiNa . Final de curs dels tallers de lectura en veu alta dirigits per Josep Capalvo.  Si no es pot fer la trobada presencial es farà virtual a través de jitsi. Cliqueu a l'enllaç Més informació per a la connexió virtual.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
Trobada del club Parlem de llibres
Dimarts 30 de juny a les 8 del vespre:
Tertúlia Parlem de llibres. Comentem Winesburg, Ohio de Sherwood Anderson.  Tertúlia guiada per Ignasi Puig. Si no es pot fer la trobada presencial es farà virtual a través de jitsi. Cliqueu a l'enllaç Més informació per a la connexió virtual.
 
Més informació
FacebookTwitter
 
NOVETATS EBIBLIO
El diario completamente verídico de un indio a tiempo parcial
Sherman Alexie
Cuando tu vida es un libro
Alina Bronsky
Una invasió pestilent
Jaume Copons
El monstre del Palau de Buckingham
David Walliams
NOVETATS NOVEL·LA EBIBLIO
Canto jo i la muntanya balla
Irene Solà
La librería de Monsieur Picquier
Marc Roger
Black, black, black
Marta Sanz
Un lloc anomenat Antanya
Olga Tokarczuk
REVISTES EBIBLIO
Cuina
Enderrock
Vertex
Descobrir
Vols saber quins llibres tenim a la biblioteca?

Si voleu saber quins llibres tenim a la biblioteca per fer-nos al vostra comanda, consulteu des de casa i des de qualsevol dispositiu el catàleg de les biblioteques http://aladi.diba.cat i sabreu si el llibre que voleu que tusreservem el tenim disponible!

Un cop hagis fet la comanda, ja pots demanar hora - cita prèvia per recollir la comanda de llibres que ens has fet via correu b.navarcles.sv@diba.cat o telèfon 938 27 67 19 (4) 

https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques-obertes/cita-previa-navarcles-biblioteca-sant-valenti

Us recordem que el Préstec Interbibliotecari encara no està operatiu.

 

 
FacebookTwitter
 
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Navarcles. Biblioteca Sant Valentí
Carrer Mura, 1, 08270 Navarcles, Barcelona
Tel 938 276 719
b.navarcles.sv@diba.cat
www.lacreueta.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte