Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí... obrim l'1 de juny
Obrim l'1 de juny

En aquests moments treballem perquè la biblioteca pugui obrir el proper 1 de juny, sempre garantint la seguretat dels usuaris i del personal que hi treballa.

En aquesta fase oferim el servei de préstec amb cita prèvia i el retorn de documents a la bústia. Si vols venir a la biblioteca pots demanar hora a partir d'avui per e-correu a l'adreça b.st.vicensc.svc@diba.cat i per telèfon a partir de l'1 de juny.

En cap cas es podrà accedir a les sales de la biblioteca i no es podran utilitzar els ordinadors.

La bústia estarà operativa a partir del dijous 28 de maig. Aquests documents tornats estaran en quarentena 14 dies per precaució.

Si encara no vols sortir no et preocupis pels documents que tens a casa: ampliem el termini de retorn dels documents que tens en préstec fins al 31 de juliol, ampliem el termini per recollir els documents reservats fins el 22 de juny.

L'horari de la biblioteca en aquesta fase serà: dilluns i divendres de 17h. a 20h i dimarts, dimecres i dijous de 10h. a 13h.

L'ús de la mascareta és obligatori, i a l'entrar caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dissabte 23 de maig al matí
Virtual Book Club

Els membres del Book Club es reuneixen de manera virtual per comentar el llibre que han llegit durant aquestes setmanes de confinament.

 
FacebookTwitterEmail
 
Dimarts 26 de maig a la tarda
El conte de les Gitanes

S'acosta el cap de setmana de la Ballada de Gitanes, aquest any de manera virtual i per començar a ambientar-nos volem recuperar el "Conte de les Gitanes" amb textos de David Bricollé i il.lustracions de Quim Bundó. El podreu veure al Facebook de la biblioteca el dimarts 26 a la tarda.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Dimecres 27 de maig a la tarda
Anem a veure món

Torna el cicle "Anem a veure món" en col.laboració amb el Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet.

En aquesta ocasió descobrirem les Filipines de la mà de Teresa Dols i Joan Bizarro.

Podreu veure l'audiovisual de manera virtual a les xarxes socials de la biblioteca:

Facebook @bibliotecadesantvicens

Twitter @bstvicenscsvc

Instagram @bibliotecasvcastellet

 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 28 de maig a les 17.30 h.
L'hora del conte virtual

A través de l'Instagram Live de la biblioteca @bibliotecasvcastellet podreu gaudir de l'hora del conte virtual a càrrec de Carles Cuberes, que ens porta l'espectacle "Contes d'aquí i d'allà". No hi falteu!

 
FacebookTwitterEmail
 
Dijous 28 de maig a la tarda
Club de lectura infantil virtual

Els infants del club de lectura infantil de la biblioteca es reuneixen de nou, però de manera virtual, per comentar una nova lectura.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Durant el confinament
Lectures per telèfon

Des de la biblioteca us oferim un nou servei:

Llegim per telèfon per acompanyar persones grans que viuen soles. Truca'ns al 938330856 (a partir de l'obertura de la biblioteca) o envia'ns un e-correu a b.st.vicensc.svc@diba.cat i t'informarem.

Servei en col.laboració amb els Serveis Socials de Sant Vicenç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Tot sobre Les Gitanes

Ho vols saber tot de Les Gitanes de Sant Vicenç? Hem preparat un recull de recursos per conèixer la història, veure vídeos, fotografies i cartells de la nostra festa. Accediu-hi i visiteu la pàgina web oficial de les Gitanes, l'Inventari de Danses Vives de Catalunya,  la Viquipèdia, l'Arxiu fotogràfic de Sant Vicenç  o el Youtube.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats infanils a l'eBiblio
Jaume Cela i Ollé
Jaume Copons
James Patterson
Margaret Mahy
Novetats novel·la a l'eBilio
Rafel Nadal
Eva Baltasar
Lana Bastašic
Gavin's Clemente-Ruiz
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte