Si no veus la informació, fes clic aquí.
Butlletí Biblioteca de Taradell | Maig 2020
Tornem!

En aquests moments, estem treballant per preparar la Biblioteca i fer possible la reobertura al públic, amb les mesures de seguretat adients, tant per a la ciutadania com per als professionals de la Biblioteca.

Així, en aquesta FASE 1, estarem en condicions d’oferir el Servei de préstec de documents, prèvia reserva per part de l’usuari a través de mitjans telemàtics i/o telefònics així com el retorn dels documents en préstec només a través de la bústia de retorn.

En aquesta fase, no podem organitzar activitats presencials,però si virtuals, no us les perdeu! 

Tan bon punt puguem concretar la d ata de la reobertura de la Biblioteca ho anunciarem als mitjans habituals (web, xarxes socials, etc. ), on també  hi trobareu informació de l'agenda d'activitats virtuals.

 
FacebookTwitterEmail
 
Els dilluns i els dijous
Escolta els contes de Gianni Rodari #Any Rodari

El 23 d'octubre de 2020 es celebra el centenari del naixement de l’escriptor de literatura infantil Gianni Rodari. Al portal infantil Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals  podeu gaudir d’un especial dedicat a Rodari amb moltes propostes per conèixer la seva obra.   Des de la biblioteca, cada dilluns i cada divendres a les 4 de la tarda us proposarem aquesta: Històries d'en Rodari:  un quarentena d'àudios amb contes i tirallongues seleccionats dels llibres Contes per telèfon, Tirallongues del cel i la terra i Contes llargs com un somriure en la veu de Laia Aguilar, David Anguera, Marisol Casas, Jordi Folck, Anna Manso, Joan Antoni Martín Piñol i Elisenda Roca.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Els Dimarts
#Tastallibres

Vols ser el primer en saber quins són els darrers llibres que arriben a la sala infantil de la biblioteca?

Tens més de 7 anys?  A vegades no saps quin llibre llegir?Vols que la Montse et recomani un llibre, una lectura, una col·lecció?

Cada dimarts a les 4 de la tarda a través de l'Instagram de la biblioteca #Tastallibres, amb recomanacions de lectura,i les darreres novetats que arriben a la sala infantil.

.@bibliotaradell

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Dimecres 20 de maig a les 11 del matí
Let's go to the farm | Hora del conte en anglès

Ruskus Patruskus serà l'encarregat d’explicar Let's Go to the Farm, una Hora del Conte en anglès amb animals, màgia i música adreçada als alumnes del cicle infantil i del cicle inicial. L'activitat es podrà seguir per Instagram i per la resta de xarxes socials de la Biblioteca. @bibliotaradell.

Practica el teu anglès!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Entre camps | Conte virtual interactiu

La Companyia Jordi Font oferirà una Hora del Conte ben especial, un conte interactiu en 4 capítols, on els nens podran escollir entre diferents opcions per continuar la història.  Les aventures entre camps d'en Mateuet, un nen que té el dò de veure coses que els altres ja no poden us atraparan!. Les podeu seguir els dijous a les 4 de la tarda a les xarxes socials de la biblioteca : @bibliotaradell

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Fins al 21 de juny
Llegir té premi

La Biblioteca de Taradell et convia a participar en el projecte Llegir té premi. Es tracta d'una activitat que organitzen les Biblioteques Públiques de Catalunya i el Club Legiland per reforçar la programació d'activitats de primavera i estiu i té com a objectiu fomentar i millorar la comprensió lectora dels infants i joves d'entre 8 i 16 anys. 

Les primeres cinc persones guanyadores de cada categoria tindran premis especials.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
#BIbliopregunta

Des de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font us proposem un nou joc. A banda del Trivial de Taradell, que podeu trobar cada dia a Instagram, ara volem comprovar els vostres coneixements sobre llibres: novel·les, còmics...

Cada dia trobareu una nova pregunta a partir de les 12h del migdia al twitter de la Biblioteca @bibliotaradell. Els participants hauran de triar, d'entre quatre possibles respostes, la correcta o bé triar entre vertader o fals. 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
#ArxivemLaCovid19

L'Arxiu Fotogràfic de Taradell amb col·laboració amb l’ajuntament ha iniciat una campanya per a la recollida de documentació relacionada amb l'impacte de la Covid19 al municipi. Per aquest motiu, es demana la col·laboració ciutadana per aportar imatges, vídeos o documents relacionats amb la crisi sanitària, ja siguin d'espais públics, balcons, comerços o activitats essencials.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Premi Solstici i Premi Jordi Capell

Si us agrada escriure, segur que aquests dies de confinament us han inspirat! Recordeu que podeu presentar els vostres treballs de prosa i poesia al Premi Literari Solstici i al Premi Infantil Jordi Capell. Aquí trobareu les bases

El termini finalitza el dia 21 de juny!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
NOVETATS NOVEL·LA
Ana Merino
Maria Nikolai ; traducción: Marta Armengol Royo y Elena Abós
Delphine de Vigan ; traducció de Jordi Martín Lloret
Núria Pradas
Sarah Lark ; traducció de Núria Molines Galarza
Almudena Grandes
Elisa Sebbel ; traducción de Marta Bertran Alcázar y Rosa Bertran Alcázar
Marco Missiroli ; traducció d'Alba Dedeu
NOVETATS NOVEL·LA JUVENIL
Lara A. Serodio
John Wyndham ; traducció de Ramon Folch i Camarasa revisada el 201
Rachel Winters ; traducció de Cristina Sala
Nina Kenwood ; traducció de M. Dolors Ventós
Paula Bombara
Caroline Paul ; ilustrado por Wendy MacNaughton
Nnedi Okorafor ; traducido por Carla Bataller Estruch
Laura Gallego García ; traducció d'Emma Piqué
NOVETATS INFANTILS
Sibéal Pounder ; il·lustracions de Laura Ellen Anderson , traducció de Laia Font i Mateu
Francesca Cavallo i Elena Favilli
Enid Blyton ; il·lustrat per Jamie Littler ; traducció: Raquel Solà
Joris Chamblain, Aurélie Neyret
Roberto Santiago ; traducció de Josep Sampere
Roberto Santiago ; il·lustracions d'Enrique Lorenzo ; traducció de Josep Sampere
Víctor Escandell ; textos d'Ana Gallo
Lourdes Campuzano Muñoz ; il·lustracions: Carles Arbat
Rubèn Montañá ; il·lustracions de Mercè López
Harriet Muncaster ; traducció de Núria Parés Sellarès
Beatrice Alemagna ; traducció d'Aurora Ballester
Jaume Copons & Liliana Fortuny
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Taradell. Biblioteca Antoni Pladevall i Font
Carretera de Balenyà, 101 08552 Taradell Osona
Tel 938 801 056
b.taradell@diba.cat
biblioteca.taradell.cat/
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte