Si no veus la informació, fes clic aquí.
#Joemquedoacasa però seguim al teu costat
Comparteix
FacebookTwitterEmail
Activitats per a públic familiar
Ajuda el Grup Capreolus a trobar els animals del nostre entorn !

Dibuixa els animals del nostre entorn !

Tot i que portem ja alguns dies que no podem sortir al bosc per observar-los, el Grup de Recerca i Natura del CMRO i la biblioteca, us proposem que us apropeu als animals vertebrats que tenim al nostre espai natural.
Us atreviu a dibuixar-los? Podeu fer-ho fins el 9 de maig i enviar les vostres creacions a grupcapreolus@gmail.com indicant quin animal heu dibuixat. Amb els dibuixos que ens envieu, prepararem una petita sorpresa!

I si necessites inspiració per fer el teu dibuix, no pateixis, pots consultar XTEC - animals del nostre entorn  http://XTEC - animals del nostre entorn
 

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Llegir té premi !

El programa del Servei de Biblioteques de la Generalitat , s’avança a l’època tradicional d’estiu, per fomentar la lectura a casa durant el confinament.
Així torna una nova edició del concurs de lectura per a nois i noies d’entre 8 i 16 anys. Estan en joc:  iPads, smartwatches, lots de llibres… Només cal inscriure’s al portal Llegir té premi i acumular punts !
Els participants podeu triar entre més de 600 lectures disponibles en català, castellà o anglès. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport digital a l’eBiblio, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya.

Encara que les biblioteques físiques estiguin tancades podeu participar al concurs sense problemes.
El Llegir té premi utilitza la plataforma Legiland, que els nois i noies de les escoles i instituts olesans coneixeu prou bé. Els participants han de respondre una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts per pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.
El concurs té dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Hi ha premis per a cadascuna de les categories i també per a la participació per equips que els lectors podeu formar. Us hi animeu?
Teniu temps  fins el 21 de juny. Som-hi : llegir, té premi !

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Exposicions virtuals
Montserrat des de casa

Ja ho sabem, Montserrat és bonica a qualsevol hora i  des de qualsevol perspectiva. I en aquests dies de confinament  tenim la sort de poder gaudir-la des de casa. Per això el grup Parcs i biblioteques... naturalment – Montserrat, hem reconvertit les nostres activitats i us hem proposat als usuaris i usuàries de les nostres biblioteques fer fotografies de com es veu Montserrat des de casa vostra. El resultat és aquesta exposició. Hem rebut tantes fotografies que hem hagut de fer-ne una selecció. La resta es poden veure a les exposicions pròpies de cada municipi. Moltes gràcies a totes les càmeres fotogràfiques que aquests dies ens ajudeu a no enyorar tant les passejades, les olors, els sorolls… de la muntanya.
Trobeu les exposicions a l’enllaç següent: Fotografies fetes des de les finestres i balcons de les cases del Montserratí http://peopleartfactory.com/gallery/author/8731

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Fotografies de confinament

Encara podeu gaudir del recull de fotografies que mostren com els usuaris i les usuàries de la Biblioteca esteu vivint el confinament.
L’exposició parteix del nostre concepte de biblioteca, molt més enllà dels llibres de les prestatgeries, de les històries que amaguen i del coneixement que contenen. La biblioteca és les persones que hi treballen i les persones que n’entren i en surten… les seves vides, els seus neguits, els seus amors, els seus somnis.  I és això el que hem volgut reflectir amb aquesta exposició, feta per tots vosaltres.
Gràcies a tots els que heu compartit amb nosaltres el vostre dia a dia. http://peopleartfactory.com/g/12407

Comparteix
FacebookTwitterEmail
HORES DEL CONTE ESPECIAL CONFINAMENT

Dissabte 2 de maig a les 12:30 HORA del CONTE

Les cuques ballarugues, amb la Espe! Pel canal d'Instagram de la biblioteca

Dissabte 9 de maig a les 12:30 HORA del CONTE

L'erugueta llaminera, amb la ESPE! Pel canal d'Instagram de la biblioteca

Comparteix
FacebookTwitterEmail
Olesa de Montserrat. Biblioteca Santa Oliva
Carrer Salvador Casas, 28 08640 Olesa de Montserrat
Tel 93 778 72 04
b.olesam.so@diba.cat
https://bibliotecasantaoliva.tk
Veure mapa
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a delegatprotecdades@diba.cat.
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: pots exercir el teu dret d’accés, així com la resta de drets per les vies següents:
a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals acreditant la teva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
b) per correu electrònic firmat mitjançant signatura digital a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
Per a canvis en la subscripció: si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat