Si no veus la informació, fes clic aquí.
El Butlletí de maig
  
Exposició fotogràfica virtual "Montserrat des de casa"

El grup "Parcs i biblioteques de Montserrat" de Sant Vicenç de Castellet, El Bruc, Vacarisses, Esparreguera, Olesa, Collbató, Abrera i Martorell, teníem programades activitats per fomentar el coneixement i el respecte per la muntanya de Montserrat i el seu entorn. La situació de pandèmia provocada pel COVID-19 ha impedit la realització d'aquestes activitats. La pandèmia ens ha obligat a mirar-nos la muntanya de lluny. Els usuaris i usuàries de les nostres biblioteques han fet fotografies de com veuen Montserrat des de casa seva.

Moltes gràcies a totes les càmeres fotogràfiques que aquests dies ens ajudareu a no enyorar tant les passejades, les olors, els sorolls... de la muntanya. Esperem poder-nos retrobar aviat i mirar-nos els nostres pobles des de dalt la muntanya.

El Canal taronja va emetre un reportatge sobre l'exposició que podeu veure en aquest enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
  
Natura des de casa

El prestatge d'espais naturals de la Biblioteca Virtual ens ofereix un ampli ventall de recursos (recomanacions literàries, notícies, selecció de webs, aplicacions per a mòbils...) relacionats amb el món de la natura. Pots trobar rutes i itineraris per gaudir de la naturalesa i recórrer els seus camins; cursos, jornades i activitats per desenvolupar en els espais naturals dirigits a escolars i també, recursos sobre literatura i parcs on molts escriptors s'han inspirat en la natura per escriure els seus versos.

Gaudeix dels espais naturals des de casa!

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Modernisme i noucentisme als museus de Sitges

Els quatre museus sitgetans –el Cau Ferrat, el Museu de Maricel, el Palau de Maricel i el Museu Romàntic– es poden visitar de manera virtual a través de Google Art Project i de l’aplicació VisitMuseum. A més, alguns dels seus elements es poden contemplar en tres dimensions, com ara els capitells i escultures de la façana de Maricel, accessibles a la plataforma Sketchfab en el següent enllaç.

 
FacebookTwitterEmail
 
Mascaretes casolanes de cotó

L'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona ha elaborat aquest senzill tutorial per fer mascaretes casolanes de cotó.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Cavall Fort i Tatano

Per fer més entretingut el confinament, les revistes infantils Tatano i Cavall Fort han preparat unes edicions especials per a llegir en línia i un recull d'activitats que es poden fer aquests dies des de casa com jocs, manualitats, experiements, receptes de cuina...

 

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Exposició de Punts de Llibre de Sant Jordi

Encara esteu a temps de visitar l'exposició virtual de Punts de llibre de Sant Jordi de tots els alumnes de les escoles santvicentines que van participar en el concurs.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
  
Cançons de confinament

La revista Enderrock ens proposa una llista amb 10 cançons noves composades i enregistrades aquests dies de confinament d'artistes com Rosalia, la Pegatina o Cesk Freixas.

 
Més informació
FacebookTwitterEmail
 
Novetats novel·la a l'eBiblio
Theodor Kallifatides
Sarah Lark
Gaarder Jostein
Núria Pradas Andreu
Musicals a Filmin
La La Land
Un dels musicals europeus de més èxit en els darrers anys
Director, Deepa Mehta.
Director, Rob Marshall.
Subscriu-te als butlletins temàtics
Música Cinema Arts escèniques Còmics Novel·la Turisme
Sant Vicenç de Castellet. Biblioteca S. Vives Casajuana
Creixell,6 08295 Sant Vicenç de Castellet
Tel 938 330 856
b.st.vicensc.svc@diba.cat
biblioteca.svc.cat/
 
Responsable del tractament: DIPUTACIÓ DE BARCELONA.
Per a canvis en la subscripció:
Si vols cancel·lar la subscripció d’aquest butlletí clica aquí.
Si vols cancel·lar la subscripció de tots els butlletins que reps des d’aquesta bústia clica aquí.
Si vols triar quins butlletins vols rebre dels que reps des d’aquesta bústia, ves al botó Subscripció a butlletins d'El meu compte del Catàleg Aladí.
Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, ves al botó Mod. info personal d'El meu compte del Catàleg Aladí.
-
Finalitat del tractament: gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals (subscripció a butlletins informatius).
Temps de conservació: les dades són conservades mentre no en sol•licitis la baixa i/o es puguin derivar responsabilitats per a la Diputació.
Legitimació: consentiment i missió de caràcter públic.
Destinataris de les dades: tret d’obligació legal, les teves dades no es comunicaran a tercers.
Drets: per exercir els citats drets pots comunicar-ho per les vies següents:
a) Presencialment en qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM acreditant la identitat mitjançant la presentació del carnet de la biblioteca o qualsevol document oficial com DNI, NIE, passaport, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents.
b) Mitjançant un correu electrònic adreçat a qualsevol de les biblioteques o bibliobusos de la XBM, en el qual consti el número del carnet d'usuari de la biblioteca i/o el DNI o NIE, carnet de conduir, permís de residència o altres documents identificatius equivalents. Caldrà enviar aquest missatge des de l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades de la XBM.
c) Accedint, mitjançant el número del carnet de biblioteca o el DNI/NIE i la contrasenya, a l'espai personal “El meu compte” del catàleg col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i adreça electrònica, i els que en el futur s'hi puguin afegir.
Delegat de protecció de dades (DPD): per a consultes, queixes i comentaris relacionats amb la teva protecció de dades pots dirigir-te a dpd@diba.cat
Si ho creus oportú pots presentar una reclamació davant l’APDCAT.
Per a més informació sobre aquest tractament i sobre com exercir els teus drets pots consultar la nostra política complerta de protecció de dades a https://bibliotecavirtual.diba.cat/politica-privacitat
 
DESCARREGA L'APP
 
Xarxa de Biblioteques
Municipals
 
bibliotecavirtual.diba.cat
Contacte